PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=593914}
6,8 139 tys. ocen
6,8 10 1 138833
5,9 30 krytyków
American Pie: Zjazd absolwentów
powrót do forum filmu American Pie: Zjazd absolwentów

Choć z góry przyznaję, moja ocena nie może być pełna, bo wyszedłem z kina po ok. 30
minutach tego zboczonego gniota.
Mam wielkie pretensje do autora recenzji pt.: "Palce lizać". Miałem wielki dystans do tej serii
i jednocześnie nie bardzo miałem na co iść do kina. Ostatecznie całkiem pozytywna
recenzja przekonała mnie.
Okazało się, że wyrzuciłem kasę w błoto. Być może powinienem dochodzić teraz jej zwrotu z
nawiązką od autora tej właśnie recenzji, bo naraził mnie na poważne straty moralne. :)
Jeżeli kogoś bawią gagi z przycinaniem sobie penisa laptopem wobec małego dziecka czy
wsadzaniem palców do sraczki, to następnym razem polecam umówić się do lekarza a nie
na randkę do kina...

ocenił(a) film na 8
michal_filmweb_filmweb

idź do kościoła i pomódl się, może coś ci to pomoże. Btw, jesteś trollem czy hejterem?

ocenił(a) film na 1
andolinis

Do kościoła nie chadzam, ale lubię dobre kino. Żałuję, że dałem się podpuścić tej recenzji. Sam zdecyduj, do której kategorii wolisz mnie przypisać za to, że nie podobał mi się film i pozwoliłem sobie o tym napisać.

ocenił(a) film na 8
michal_filmweb_filmweb

toś sie obudzil ósmy czy dziewiaty film serii a ty zdziwiony i piszesz o jakichś stratach moralnych ;] american pie bawi ogromną większość ale jak widać zawsze znajdzie sie jakiś zgorszony świętoszek ;]

użytkownik usunięty
michal_filmweb_filmweb

Możesz polecić jakieś inne zboczone filmy?

ocenił(a) film na 10
michal_filmweb_filmweb

To w końcu American Pie, więc czego Ty się spodziewałeś? Nie oglądałeś innych części? Po przeczytaniu recenzji myślałeś, że nie będzie nic zboczonego? Taki już jest ten film, najwidoczniej nie dla Ciebie... biedny Polak po szkodzie ;s

ocenił(a) film na 10
Mailo91

omg ;d mądry polak po szkodzie*