PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=593914}
6,8 139 tys. ocen
6,8 10 1 138798
5,9 30 krytyków
American Pie: Zjazd absolwentów
powrót do forum filmu American Pie: Zjazd absolwentów

Zjazd Absolwentów zrobił na mnie ogromne wrażenie. Dla mnie jest to najlepsza część.
Dojrzalsza, niż poprzednie ( w końcu głowni bohaterzy mają naście lat więcej) Nie zabrakło jednak dziecinnych akcji"Stifmajstera", które były jednak bardzo zabawne. A także zmiany wśród młodzieży (ksywka Stiflera została wyśmiana) Film nie miał nudnych momentów co jest rzadkie w obecnych komediach. Co można dodać...panowie trzymają formę, dziewczyny są równie piękne jak naście lat temu (Vicky jest niesamowita)
Jest też świeża krew w postaci ślicznej osiemnastoletniej dziewczyny, a także mamy Flinth'a
A nasz kochany tatuś w końcu się rozerwał z pewną uroczą mamuśką ;)
Polecam ten film, tak, jak mówiłem dla mnie zdecydowanie najlepsza część.
10/10 - świetny w swoim gatunku
Mógłby ktoś podać mi tytuł piosenki z zakończenia filmu, gdy panowie siedzą przy stole i planują przyszły rok ? Wiem, że ta nutka już się pojawiała, ale brakuje mi tytułu :/

użytkownik usunięty
DeQu

matt nathanson- laid ;) poza tym zgadzam się film świetny taki bardziej sentymentalny ale nie durny jak wszystkie kalki tej serii naprawdę czuć przyjemność z oglądania i zgadzam się z tym że Tara Reid mocno została odpicowana do tego filmu szkoda że jej tak mało było. Końcówka filmu najlepsza chyba Ci co oglądali wiedzą o co chodzi :D

a co bylo na koncu ? wyszedlem jak poszly napisy

ocenił(a) film na 6
zukasz

mama Stiflera zrobiła laskę tacie Jima w kinie

Pinochet

haaaa coz by innego mogli wymyslic

ocenił(a) film na 7
DeQu

Zgadzam się, film fajny bez przesadnej dawki erotyki. Fajnie się go oglądało, cały czas oglądając go miałem przed oczami sceny z pierwszej części.
A najlepsza akcja była z mamą Fincha :) świetny pomysł mieli.

DeQu

mi też sie bardzo podobał :D , ta scena w kinie byla niezła :D , uwazam ze jest lepsza od 3 i sie ciesze ze ta kontynuacja wypaliła , nie to co inne :)