Zależy od tego czy będzie to okrojona wersja. W przypadku AP Wesele ucięto naprawdę fajne momenty, w sumie 8 minut i 12 sekund. Po szczegóły zapraszam tutaj: http://www.movie-censorship.com/report.php?ID=1457
Jeśli będzie okrojona to zrobię to samo co z AP 3 - czekam na dvd ;)
ja wolę poczekać na premierę na DVD i obejrzeć z lektorem bo w kinie będzie z napisami a one schrzanią cały film one w takiej komedii nie pasują i kijowo się ogląda
Chyba odwrotnie to dubbing/lektor psuje cały film przekręca masę dialogów, najlepiej oglądać oryginał w tym przypadku po angielsku.
dokladnie, np w 3 czesci,
"- motherfu*ker
- grandmotherf*cker"
przetlumaczone na
"- amator matek
- amator babć"
ani to śmieszne, ani z sensem..
to chyba jakies specjalny wydanie ;- ) zreszta niewazne to i tak tylko przyklad byl :) wszystko jest najlepsze w oryginale, i nic mnie nie przekona ze jest inaczej:) .. oczywiscie mozna jakies napisy wlaczyc w razie jakby sie czegos nie zrozumialo. a ile korzysci z tego, oprocz tego ze film w lepszej wersji obejrzysz, to jeszcze sobie jezyk poprawisz :)
Ja na ide obejrzeć ten film do kina i już nie mogę się doczekać. Co do napisów to z nimi chyba nawet lepiej się ogląda niż z lektorem, chociaż słychać jak aktor zagrał a nie mulący dźwięk lektora który każdą sytuacje czyta niemal że tak samo. Jednak jeśli ma być okrojony film to poczekam z niecierpliwością do wersji DVD.
Ja czekam na premierę blu-ray. Wolę oglądnąć na TV z kilkoma znajomymi niż w kinie pełnym ludzi. Mam nadzieję, że BR wyjdzie do końca czerwca.
Łatwiej zapytać, kto nie idzie :P
Ale to ma być ogółem okrojony, łagodny film względem pozostałych AP, trzeba czekać na unrated :D
jak będzie w Polskiej wersji czy to z lektorem czy też z dubbingiem to wpadnę . Zapewne znowu zrobią furorę. A po za tym jak na razie część 3 jest moją ulubioną.
JA JA JA JA JA!
Zapowiada się powrót do korzeni również z poczuciem humoru, tzn do idealnego stylu z 1 i 2 :D
Trzeba to zobaczyć! Powraca pierwotna obsada, z czego na prawdę się cieszę:D
Zapowiada się epicko...
My juz zarezerwowalismy bilety , bo u nas premiera jest 4 kwietnia, a z tego, co widze, to w POlsce jakos 13 . Na pewno bedzie fajny:D
Ja też idę na premierę ale w kinie będę co najmniej dwa razy (muszę se napatrzeć zanim wyjdzie DVD z tym filmem ;d!).LOL!!!
Waham się czy czytanie napisów nie zepsuje całego fun'u. To dekoncentruje od ciągłego oglądania, a w tych filmach akcja jest szybka. Jak nie kino to DVD, ale na pewno obejrzę. :D