PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=593914}
6,8 139 tys. ocen
6,8 10 1 138763
5,9 30 krytyków
American Pie: Zjazd absolwentów
powrót do forum filmu American Pie: Zjazd absolwentów

Dla mnie prawdziwe American Pie to 3 pierwsze części, no i oczywiście Zjazd absolwentów, inne częsci "pomiędzy" to moim zdaniem jakieś nieporozumienie, podszywające się pod klasykę :)

ocenił(a) film na 9
marksway

no te byly najlepsze bo z orginalna obsada ale tamte tez sa niezle.

ocenił(a) film na 7
marksway

Otóż to! te części "pomiędzy" są zdecydowanie gorsze. Z resztą STIFFLER jest tylko jeden i nikt go nie podrobi :)

ocenił(a) film na 7
marksway

btw. dlatego tamte części nazywają się "American Pie presents:" a nie po prostu American Pie :P Są tylko 4 części. Fajnie by było gdyby za 10 lat nakręcili kolejną z ich dzieciakami, no i nimi samymi. Jaja murowane ;)

ocenił(a) film na 3
karczewk

A to nie jest "American Pie" geniuszu tylko "A. reunion" a 3 to był chyba "A. wedding".

A ta część jest gorsza niż te "Presents".

ocenił(a) film na 7
shamar

ta.. american pie, american pie2, american pie: wedding, american pie: reunion są b.dobre, pozostałe z serii presents bardzo przeciętne. Ok, masz prawo do własnego zdania.

ocenił(a) film na 3
karczewk

Jeszcze raz bo chyba nie jarzysz - ten film nie nazywa się AMERICAN PIE tylko AMERICAN REUNION. A 3 to nie jest AMERICAN PIE tylko AMERICAN WEDDING

ocenił(a) film na 7
shamar

faktycznie masz rację, nie zwróciłem dokładnie uwagi.

ocenił(a) film na 3
karczewk

Wiec Twa teoria bierze w łeb :)

ocenił(a) film na 7
shamar

nie bierze, bo cały czas mam na myśli serię ze starymi aktorami, która jest świetna, a presents wg. mnie jest z dupy

użytkownik usunięty
karczewk

można to też podzielić na wersję kinową i wideo, bo te części pomiędzy wychodziły tylko na tv

marksway

Dla mnie po prostu prze..zajeisty film!! też chciałbym zobaczyć za 10 lat wersje jak juz sa dziadkami ale nie dam rady wytrzymac bez kolejnej wersji;)