Jestem wielkim fanem serii American Pie i koniecznię chcę iść na ten film. Ale sądzicie że można iść na niego z dziewczyną. Chodzi mi o to, żeby zrobic wrażenie a nie skrępować...
To zależy od jej charakteru, ale stary co się przejmujesz. Film jest utrzymany w starych dobrych klimatach pierwszych części AP, producenci " nie dali dupy" że tak zacytuję pewną osobę i naprawdę można się pośmiać.
Jak dziewczyna nie lubiła poprzednich części, to ta też jej nie zachęci. A jak pójdziesz z kumplami będziesz się zwijał ze śmiechu przez prawie 2h :D
Mojej dzieczynie zajebiście się podobał. Ale jest ona również fanką jedynki dwójki i trójki. Jeśli Twojej podoba się taki humor to zabieraj ją śmiało
Słuchaj, szczerze powiedziawszy, jeśli Twoja dziewczyn lubi filmy tego typu, i ma wyjątkowe poczucie humoru to możesz śmiało ją zabrać. Ludzie uważają że to nie jest film dla ambitnych, no ale spójrzcie, żeby zagrać tak barwne postacie to trzeba mieć wielki talent. oczywiście brawa również dla scenarzystów, którzy odwalili kawał dobrej roboty:)))
No wiesz stary czego sie spodziewasz mineło 13 lat od jedynki:D napewno zmężniali, ale Stifler jest taki sam:)
Wystarczy że zobaczysz w zwiastunie:D Powiem Ci tak Kev jak mimo wszytsko to moja ulubiona postać z AP, mimo że taka niepozorna no ale:))
Mówisz o zrobieniu wrażenia .. wnioskuje więc że to nie jest jeszcze mowa o stałym związku (no bo po kiego robić wrażenie na swojej stałej dziewczynie :D), tak samo wiedział byś już co lubi a nawet mógł byś się jej sam zapytać... a nie radzić się o coś takiego ludzi na necie.
Jeśli więc to kobieta o którą dopiero się starasz, wybij sobie z głowy jakiekolwiek kino!! To najgorsza randka jaką można zafundować kobiecie. Jeśli chcesz zrobić wrażenie na dziewczynie to musisz sam być tą atrakcją, a nie film. Niektórzy faceci uważają ze są tak bezwartościowi że potrzeba filmu czy nie wiadomo jakiego prezentu by zrobić wrażenie na dziewczynie, niestety działa to na odwrót, od tego lepsza jest skromność.