PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=593914}
6,8 139 tys. ocen
6,8 10 1 138831
5,9 30 krytyków
American Pie: Zjazd absolwentów
powrót do forum filmu American Pie: Zjazd absolwentów

Cała stara ekipa ponownie razem. Cieszy to bardzo. Mamuśka Stifflera jak zwykle da czadu no i super bo wraca Jimi. Będzie JAZDA!

ocenił(a) film na 10
Kobra83

Mamuska nie da czadu . Może z 3 minuty jest jej całej roli w tej części .

ocenił(a) film na 10
Triptyque

No wiesz wiem że ona tam głównej roli przecież nie ma no ale jak zwykle będzie chciała kogoś z tych napaleńców dorwać. Może ojca Jimiego sądząc po zwiastunie, ale pewny nie jestem.

ocenił(a) film na 10
Kobra83

Ja wczoraj obejrzałam film w kinie . Tak bedzie z jego ojcem ale to bedzie koniec filmu.

ocenił(a) film na 10
Triptyque

Domyśliłem się. Mam tylko małe pytanko jak widziałeś film w kinie skoro Polska premiera niby jest tego 13 kwietnia. Pozdro.

użytkownik usunięty
Kobra83

Jest jeszcze coś takiego jak pokaz przedpremierowy.

ocenił(a) film na 10

Nie, ja oglądałam ten film , bo u nas jest już dawno po premierze. Poza tym film web walnal się w premiera światowej z data, bo u nas była już 4 kwietnia. Kolega wyżej może sprawdzić na stronie internetowej jeśli mu może jednak coś nie pasuje :)

ocenił(a) film na 10
Kobra83

Bo mieszkam w Szwecji i tutaj premiera była 4 kwietnia. www.sf.se. Sam sobie sprawdź!

ocenił(a) film na 10
Kobra83

http://www.sf.se/filmer/American-Pie-Reunion/ Tu masz dokładnego linka, gdybyś miał jeszcze jakieś wątpliwości .

ocenił(a) film na 9
Kobra83

ogólnie film super i polecam :D i koniecznie ogladac po napisach:D .miłego oglądania i duzo popcornu:D i nie kłócić sie swięta sa:)

użytkownik usunięty
Kobra83

Matka Stiflera i Stifler <3

ocenił(a) film na 7
Kobra83

Dobrze ,że wreszcie Universal , postanowił ożywić serię ( od 2005 , były tylko gówniane , produkcje wideo ) i ściągnąć całą ekipę z 3 pierwszych ( najlepszych części ) :)

ocenił(a) film na 10
Dymiano

Masz absolutną racje. Wielkim plusem jest to że cała ekipa znowu razem!!!

ocenił(a) film na 7
Kobra83

Na to się czekało 7 lat ! Wielkim plusem , jest powrót Seanna Williama Scotta , w rolo Stiflera . W produkcjach wideo serii "American Pie " , postacie o nazwisku Stifler grały cieniasy , które nawet nie pasowały do tych ról .

ocenił(a) film na 6
Kobra83

stara ekipa super fajnie tylko co z filmem czy mi tylko wydawał się nie śmieszny i dziecinny??