PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=593914}
6,8 139 tys. ocen
6,8 10 1 138796
5,9 30 krytyków
American Pie: Zjazd absolwentów
powrót do forum filmu American Pie: Zjazd absolwentów

i film jest kapitalnym ukłonem w ich stronę. Dlatego ode mnie 8/10. Świetne kino

ocenił(a) film na 4
tomaszdarwin

Dla mnie nudny i bez pomysłu, skok na kasę jakich wiele. Poza paroma fajnymi momentami ten film to zlepek przypadkowych scen i beznadziejnych tekstów

ocenił(a) film na 4
brockenmusic

Troche film nie w stylu american pie.. tylko bardziej "wspomnienia po American Pie" ;) Ode mnie "zasłużona" czwóreczka (4/10).

MegaTM

Też lekko się zawiodłem,Stifler jakiś mało niegrzeczny - złamas ;)
Jako,że pierwsze filmy oglądałem gdy byłem małolatem (pierwsze 3. pierwsze części) ,mam sentyment do tej produkcji.
Fajnie było zobaczyć bohaterów,jakieś 10 lat później.Czekam na film za 20 lat gdy będą już dziadkami ;D:D
Ogólnie solidna 5tka,cały czas jak dla mnie najlepsza jest 3. część - Wesele.
Nie śmieszy tak jak za pierwszym razem,ale nadal jest to najlepsza produkcja z tą obsadą aktorską.

GREENWAVER

No stiffler jakiś taki przygnębiający był.Dla mnie też 3ka najlepsza.W tej najnoszej części moim zdaniem może za bardzo chcieli realnie pokazać jak lata wpłynęły na każdego.Za mało było jaj jednak.A w to miejsce momentami za dużo powagi.

tomaszdarwin

Zgadzam się w 100%. Scenarzyści wiedzieli, co robią! Oglądając to, sam czułem się jak na zjeździe absolwentów! ;)