Pseudo inteligenci internetowi juz zanizaja ocene tej swietnej komedii
A jak mam ocenić komedię, jeśli mi się nie podobała i mnie nie śmieszyła? Wystawiłem ocenę adekwatną do moich odczuć. Nie mam zamiaru oceniać czyjegoś poczucia humoru, jednak mnie american pie nie śmieszy.
cicho - jak u twoich ynteligentów: bonus rpk . Może niektórzy z oceniających dorośli? dopuszczasz taką możliwość :) ?
Uważam, że każdy znalazł coś dla siebie. Nie ma co ukrywać bo były momenty zgorszenia, ale też i takie, dzięki którym robiło się cieplej na sercu. Powielanie stereotypu w stylu 'bo American Pie...' do niczego nie prowadzi. Chyba każdy miał szczęście, lub 'szczęście' poznać kogoś takiego jak Stiffler. Może warto przeglądnąć zdjęcia z młodości? :) czasy się nie zmieniają - tylko my się starzejemy. Pozdrawiam.
jeżeli rzeczywiście uważasz, że o to chodziło w mojej wypowiedzi to American Pie jest idealnym filmem dla Ciebie. Supcio
patrząc obiektywnie to Zjazd Absolwentów nie zasługuje na więcej niż 6... ale jeśli oglądałeś 10 lat temu wszystkie trzy części i bardzo ci przypadły do gustu... to powrócą wspomnienia. Taki sentyment... i jeszcze jak wchodzi tych kilka kawałków które były w części pierwszej... to aż ściska za serce. Jeśli jesteś fanem serii to ten film najniższą ocenę jakąs może dostać to 7...