PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=593914}
6,8 139 tys. ocen
6,8 10 1 138796
5,9 30 krytyków
American Pie: Zjazd absolwentów
powrót do forum filmu American Pie: Zjazd absolwentów

Zajebioza

ocenił(a) film na 10

Mega super po tylu latach dalej , swietna fabuła. Polecam!

subik

ty chyba fabuly nie widziales na oczy...

komandorfoka

A ty poczucia humoru.

ocenił(a) film na 10
komandorfoka

zgniła nędza , pewnie wiecznie focha masz i wszystko na powaznie bierzesz;] nie nawidze takich bab ;]

subik

kogo nazywasz baba? jestem 100% facetem

ocenił(a) film na 10
komandorfoka

humor bardziej dojrzały niż w poprzednich częściach, scena w aucie Miazga, turlałem się ze śmiechu :D , a i są momenty wzruszające, świetna komedia Polecam

ocenił(a) film na 9
subik

Z fabułą bym aż tak nie przesadzał, bo to głupawa komedia, ale właśnie o to w tej serii chodzi, by fabuła była prosta a film śmieszył. Muszę przyznać, że do tej części podchodziłem sceptycznie, bo po 3 części ta seria zeszła na samej dupy dno, z komedii zrobił się serial pełen samych cycków, głupich nawet nieśmiesznych tekstów i scen pełnych dla fapersów. Nie mniej jednak miałem nadzieję, że stara ekipa nie zawiedzie i się nie przeliczyłem. Film bardzo trzyma poziom, ba w niektórych momentach jest nawet lepszy od pierwszych 3 części, ale ta ekipa się chyba nigdy nie postarzeje i mam nadzieję, że zrobią następną część z następnym zjazdem czy cuś. Jest humor, erotyczne podteksty, trochę nagości ale nie jest to przesadzone jak to od 4 części się działo. Naprawdę miło się ogląda i polecam wszystkim którzy znają się na głupawym humorze. 9/10 z mojej strony:)