PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=593914}
6,8 139 tys. ocen
6,8 10 1 138833
5,9 30 krytyków
American Pie: Zjazd absolwentów
powrót do forum filmu American Pie: Zjazd absolwentów

Jesli ktoś jest fanem American Pie to w 100% polecam. Super film. Ostrzegam nie jest to komedia dla koneserów "wyższej kultury", którzy rzadko wychodzą z domu i tylko gadają, że to głupoty i dla debili, a w rzeczywistości sami by poimprezowali.... tylko, że są lamami. Takie jest moje skromne zdanie. Pozdrawiam

ocenił(a) film na 10
yoga1

potwierdzam ! :) film rewelacja właśnie wróciłem z kina uśmiałem się jak nigdy :))) jedna z lepszych części tego filmu :) Stiffmajster wymiata hahahha :D

ocenił(a) film na 8
yogurtho

'Starzy' bohaterowie i dobre akcje :D To powrót do 3 pierwszych części, tak samo inny jak one od pozostałych z 'nowym pokoleniem' (mam na myśli części 4-8) :D Najlepszy humor :)

ocenił(a) film na 7
malenka07

Powrót do postaci z 3 pierwszych części ( Jima , Stiflera , Fincha itp ) był pomysłem świetnym . Szkoda że tyle musieliśmy czekać na ciąg dalszy przygód naszych ulubionych bohaterów ( wcześniej można było oglądnąć jakieś marne produkcje wideo ) , ale wielkim plusem jest to ,że Unieversal powrócił do nawiązania wydarzeń z 3 pierwszych części .

ocenił(a) film na 10
Dymiano

dokładnie oldskul musi byc :D rewelka niech to wyjdzie juz na dvd i chce to powtorzyc tylko ze tym razem w domu ! :D

ocenił(a) film na 7
ocenił(a) film na 10
yogurtho

Również czekam z niecierpliwością na wersję na dvd ;)

ocenił(a) film na 9
yoga1

Potwierdzam, właśnie wróciłem z kina. Sala lała ze śmiechu. Stifler jest MEGA !!!

ocenił(a) film na 10
yoga1

Film jest fantastyczny. Najlepszy z całej starej serii. Humor, gra aktorska jest super i utrzymana w starym stylu. Nie ma tam głupich żartów, są na poziomie nawet jak na lodówkę ;)