Najgorsza część z całej serii, bo ile razy można śmiać się z tych samych - podszytych erotyzmem - żartów? Film od całkowitej klapy ratuje, nie Stifler, ale kapitalny ojczulek Biggs. U mnie 4 na 10. I proszę nie kręcić kolejnych części.
A mi wręcz przeciwnie, czwarta (z kinowych) część podobała się najbardziej. Humor jest, fabuła do przełknięcia i żarty na lepszym poziomie. Stary dobry AP do potęgi :)
Mocne 7/10
jakby nie patrzeć to poprzednie części czyli te po weselu do zjazdu są niepotrzebne ale akurat najnowsza część podtrzymała klimat pierwszych cześci
Fakt, tylko te żarty nie śmieszą już tak jak kilka...serii wcześniej. Jak dla mnie jest to "odsmażone" średnio strawne danie.
Oki. Powiem tak, gdyby to był film z nie tej serii, tylko jakiś "nowy", może faktycznie dałbym więcej, ale jednak pierwsze dwie części były extra, jak dla mnie to jest trochę...odcinanie kuponów od sławy.
kurcze, ze wszystkim się tu zgadzam, ale chyba sami przyznacie, że fajnie było ich obejrzeć znowu. a tym bardziej po 13 latach, tak? o ile się nie mylę, od pierwszej części. wiadomo. ambitne kino to to nie jest i nigdy nie będzie, ale żeby się odmóżdżyć - jak najbardziej.
Oczywiście że Masz rację, ale mając w pamięci poprzednie części spodziewałem się troszkę lepszej odsłony, ale na "doła" film całkiem, całkiem.
Dla mnie super, podróż sentymentalna. Kiedy wyszła pierwsza część miałem chyba 17 lat, teraz mam prawie 31 w sumie dorastałem z tym filmem. Bohaterowie chyba też mają po 30 (nie mówię o aktorach bo ci mają więcej), świetnie było ich wszystkich widzieć po tych latach. Czułem się jakby to był też mój zjazd absolwentów, chyba takie było zamierzenie aby wzbudzić takie uczucia w tym pokoleniu no i się udało. Świetna rozrywka, nie umiałem powstrzymać banana na twarzy choć wykwintnie komediowo nie było to i tak rewelacja.
Sentymentalna wartość tego ffilmu 10/10 :P American Pie to jedna z komedii, które trzeba obejrzeć.
Zgadzam się z drugą częścią wypowiedzi, American Pie trzeba obejrzeć, ale nie koniecznie ZJAZD ABSOLWENTÓW :-) co do oceny - cóż kwestia gustu
" I proszę nie kręcić kolejnych części." - hahaha rly? może napisz do wytwórni niech zaprzestaną , napisz także, że jesteś 'znafcom' z filmwebu , na pewno posłuchają :)
Co do filmu, dobra klamra do wszystkich części.