PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=593914}
6,8 139 tys. ocen
6,8 10 1 138763
5,9 30 krytyków
American Pie: Zjazd absolwentów
powrót do forum filmu American Pie: Zjazd absolwentów

ciekawostka

ocenił(a) film na 8

Szperałem po necie i natknąłem się na info o american pie4 konkretnie na opis fabuły przetłumaczyłem w słowniku internetowym wiec nie zwracać uwagi na ortografie .

Uwielbiają go, lub go nienawidzą, American Pie 4 nastąpi w 2012 roku. Przypuszczam, że teraz największą wiadomością jest to, że kilka osób z oryginalnej obsady powróci do klubu, w końcu.

Roboczy tytuł filmu to "Family Reunion". W American Pie 4, przyjaciele są po 30-stce historia będzie się toczyć wokół ciąży Jima i Michelle. przyjaciół zjednoczą narodziny i weekend pełen wspomnień,przy okazji rozpętuje się piekło.
Na marginesie, twórcy O dwóch takich co poszli w miasto Jon Hurwitz i Hayden Schlossberg mają się zająć reżyserią i scenariuszem . Jakie są Wasze przemyślenia na ten temat? To mnie przeraża, ja nie czułem serii Harold i Kumar , I boje się że Hurwitz i Schlossberg zniszczy serie American Pie, mam nadzieję, że się mylę.
Premierę w USA zaplanowano na lato 2012.

Chociaż szczegóły są wciąż niepotwierdzone Seann William Scott powiedział ze
znów jest na pokładzie, czy Jason Biggs, Chris Klein i Tara Reid i inni też powrócą.

możemy zadawać sobie pytanie
-Paul Finch w końcu skończyć z mama Stiffler's?

ocenił(a) film na 8
mariusz12894

Szperałem po necie i natknąłem się na info o american pie4 konkretnie na opis fabuły przetłumaczyłem w słowniku internetowym wiec nie zwracać uwagi na ortografie .

Uwielbiają go, lub go nienawidzą, American Pie 4 nastąpi w 2012 roku. Przypuszczam, że teraz największą wiadomością jest to, że kilka osób z oryginalnej obsady powróci do klubu, w końcu.

Roboczy tytuł filmu to "Family Reunion". W American Pie 4, przyjaciele są po 30-stce historia będzie się toczyć wokół ciąży Jima i Michelle. przyjaciół zjednoczą narodziny i weekend pełen wspomnień,przy okazji rozpętuje się piekło.
Na marginesie, twórcy O dwóch takich co poszli w miasto Jon Hurwitz i Hayden Schlossberg mają się zająć reżyserią i scenariuszem . Jakie są Wasze przemyślenia na ten temat? To mnie przeraża, ja nie czułem serii Harold i Kumar , I boje się że Hurwitz i Schlossberg zniszczy serie American Pie, mam nadzieję, że się mylę.
Premierę w USA zaplanowano na lato 2012.

Chociaż szczegóły są wciąż niepotwierdzone Seann William Scott powiedział ze
że wróci do serii pod warunkiem ze wróci reszta oryginalnej obsady
czy Jason Biggs, Chris Klein i Tara Reid i inni powrócą?

możemy zadawać sobie pytanie
-Paul Finch w końcu skończyć z mama Stiffler's?

ocenił(a) film na 8
mariusz12894

co tym myślicie?przepraszam za spam

ocenił(a) film na 7
mariusz12894

Oni muszą tam być !.Bez pozostałych aktorów z pierwszych trzech części American Pie to nie to!.Część piąta ,szósta i siódma to syf kiła i mogiła !.Niech ta część będzie na poziomie pierwszych trzech !.Tylko żeby to się spełniło :P