pewnie dlatego ze prawdopodobnie będzie powrót do starej obsady : D wreszcie!; p ; p
Wesele to wesele, powyżej 3 części nie było oznaczeń numerycznych.
Powrót do starej obsady? Wątpię - zobaczcie ile niektórzy mają już lat. Aczkolwiek fajnie by było, gdyby faktycznie tak to wyszło.
4 to narazie tytuł roboczy, ale jest prawdopodobne, że tak zostanie, gdyż ta część ma byc oficjalną kontynuacją oryginalnej trylogi (czyli cześci 1,2,3), stad miedzy innymi stara dobra obsada. Ich wiek nie jest przeszkodą, gdyż bohaterowie mają się gdzies spotkać po latach i powspominac czasy szkoły, a także przerzyć nowe, seksualne perypetie ;p
nie licząc trzech pierwszych część pozostałe filmy tylko korzystały ze sławy i reklamowały się tytułem, były to filmy osadzone w uniwersum american pie stąd też w kolejnych filmach przed konkretnym tytułem widniało "American Pie Presents"
Jest to 4-ka i takową winna być, ponieważ tylko pierwsze trzy części są prawdziwymi filmami z serii "American Pie" :D Muszę przyznać, że bardzo mnie to cieszy, ponieważ po "Weselu" nazywanie tego dalszego badziewia "American Pie: ..." to moim skromnym zdaniem skandal. Odpowiedni ludzie przejrzeli chyba na oczy i to w tym pozytywnym rozumieniu, że przywracają starą, najlepszą obsad, która zbudowała całą "legendę" i wspaniałą atmosferę A.P. Mam nadzieję jeszcze tylko, że nie będzie to fuszerka, która ma być drogą do zarobienia jeszcze większych pieniędzy, bo tych z filmu na film było zapewne coraz mniej. P.S Nie doczytałem, czy jakiś reżyser się zgadza z pierwszą trójką, jeśli tak to świetnie, jeśli zaś nie to zobaczymy :)
Czołem :)