PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=593914}
6,8 139 tys. ocen
6,8 10 1 138831
5,9 30 krytyków
American Pie: Zjazd absolwentów
powrót do forum filmu American Pie: Zjazd absolwentów

Mam pytanie o pewna scenę ze zwiastuna a mianowicie scena w której Jim mówi ojcu ze minęły trzy lata i ze powinien znów spróbować. To brzmi tak jakby coś się stało jego mamie a zonie ojca lub się rozwiedli a mimo to aktorka grająca mamę Jima jest w obsadzie na filmwebie. Ma ktoś jakieś info na ten temat?

ocenił(a) film na 10
feliks36

Wydaje mi się, że ona zmarła. A w obsadzie może być przez przypadek, albo w filmie pojawia się w retrospekcji. Jedno jest pewne: gdy zobaczy się film, wątpliwości miną ;)

ocenił(a) film na 6
feliks36

Ja myślę że ma to związek z produkcją filmu: "American Pie presents: The Book of Love" zostało wydane w 2009, a "American Reunion" w 2012 więc w zasadzie minęły 3 lata

chris00397

The Book of Love nie jest ostatnią częścią z serii American Pie Presents. Podejrzewam, że matka Jima po prostu zmarła, to by tłumaczyło w zwiastunie scenę z jego ojcem i matką Stifflera.

ocenił(a) film na 6
sledziks

Jeżeli The Book of Love nie jest ostatnią częścią Americsn Pie to jaki film jest ostatni?
Ja szczeże mówiąc myślałem że dobrze pamiętam która część za którą powstawała:
1.American Pie
2.American Pie 2
3.American Pie: The Wedding
4.American Pie present: Band Camp
5.American Pie present: Naked Mile
6.American Pie present: Beta House
7.American Pie present: The Book of Love

Co jeszcze?

ocenił(a) film na 6
sledziks

Jeżeli The Book of Love nie jest ostatnią częścią Americsn Pie to jaki film jest ostatni?
Ja szczeże mówiąc myślałem że dobrze pamiętam która część za którą powstawała:
1.American Pie
2.American Pie 2
3.American Pie: The Wedding
4.American Pie present: Band Camp
5.American Pie present: Naked Mile
6.American Pie present: Beta House
7.American Pie present: The Book of Love

Co jeszcze?

chris00397

Chociaż nie, mój błąd myślałem że ten film http://www.filmweb.pl/film/Hole+in+One-2010-565782 również należy do cyklu.

chris00397

American Pie 8:Hole in One (2010) tej części brakuje, a co najlepsze nie była ona nigdy w sprzedaży w Polsce. Tu macie linka na ten film.

ocenił(a) film na 7
szymonG15_fw

Nie należy. To nie ma nic wspólnego z American Pie.

ocenił(a) film na 10
kamilkolejorz

a może chodziło mu że jego s ma 3 lata i powinien znów spróbować spłodzić potomka ??

ocenił(a) film na 10
jony

tylko błąd w tłumaczeniu