Mam pytanie o pewna scenę ze zwiastuna a mianowicie scena w której Jim mówi ojcu ze minęły trzy lata i ze powinien znów spróbować. To brzmi tak jakby coś się stało jego mamie a zonie ojca lub się rozwiedli a mimo to aktorka grająca mamę Jima jest w obsadzie na filmwebie. Ma ktoś jakieś info na ten temat?
Wydaje mi się, że ona zmarła. A w obsadzie może być przez przypadek, albo w filmie pojawia się w retrospekcji. Jedno jest pewne: gdy zobaczy się film, wątpliwości miną ;)
Ja myślę że ma to związek z produkcją filmu: "American Pie presents: The Book of Love" zostało wydane w 2009, a "American Reunion" w 2012 więc w zasadzie minęły 3 lata
The Book of Love nie jest ostatnią częścią z serii American Pie Presents. Podejrzewam, że matka Jima po prostu zmarła, to by tłumaczyło w zwiastunie scenę z jego ojcem i matką Stifflera.
Jeżeli The Book of Love nie jest ostatnią częścią Americsn Pie to jaki film jest ostatni?
Ja szczeże mówiąc myślałem że dobrze pamiętam która część za którą powstawała:
1.American Pie
2.American Pie 2
3.American Pie: The Wedding
4.American Pie present: Band Camp
5.American Pie present: Naked Mile
6.American Pie present: Beta House
7.American Pie present: The Book of Love
Co jeszcze?
Jeżeli The Book of Love nie jest ostatnią częścią Americsn Pie to jaki film jest ostatni?
Ja szczeże mówiąc myślałem że dobrze pamiętam która część za którą powstawała:
1.American Pie
2.American Pie 2
3.American Pie: The Wedding
4.American Pie present: Band Camp
5.American Pie present: Naked Mile
6.American Pie present: Beta House
7.American Pie present: The Book of Love
Co jeszcze?
Chociaż nie, mój błąd myślałem że ten film http://www.filmweb.pl/film/Hole+in+One-2010-565782 również należy do cyklu.
American Pie 8:Hole in One (2010) tej części brakuje, a co najlepsze nie była ona nigdy w sprzedaży w Polsce. Tu macie linka na ten film.
a może chodziło mu że jego s ma 3 lata i powinien znów spróbować spłodzić potomka ??