nie wiem co to LM, ale wedlug wszystkich innych stron & mojego programu w TV leci "powiedz tak", a nie american pie >.<
Liga Mistrzów
Właśnie nie wiem skąd oni te informacje biorą na tym Filmwebie ;/ Ogólnie najsłabszy program w sieci to jest.
Może zmienili coś w ostatniej chwili. No ale tak czy inaczej program filmweba mnie już któryś raz oszukał. ;)
Nigdy nie zmieniają nic w ostatniej chwili, już kilka razy z niecierpliwością czekałam na filmy, a później miałam niemiłe niespodzianki, teraz znowu dali schrzaniony program ;]
U mnie w programie też był 'American Pie 2' a nie 'Powiedz tak' więc musieli coś zmienić. A że teletydzień wychodzi najszybciej to pewnie zdarzyli go wypuścić , a później nastąpiły zmiany. Szkoda.
O super dzięki za info to czyli zapowiadają się dwa American Pie w 1 dzień bo na Polsacie puszczą o 20;35 pierwszą jego część;)
noo i to tak puszczają, że da radę po sobie obejrzeć po kolei ;) fajnie, fajnie. a dwa dni później premiera najnowwszego
ten Polsat chyba się zmówił z TVP na ten sam dzień żeby puścić jedną część po drugiej;)daisy516 a na którym programie mają puścić tą 7 najnowszą część Księga miłości???
Chodzi o to że 2 dni później jest premiera kinowa najnowszej części - zjazd absolwentów :D
Kupiłem dzisiaj program i nie było w nim American Pie 2 na TVP 1, 11 Kwietnia ale na stronie TVP w ramówce jest, więc sam już nie wiem.
Też tak może być promują starsze wersje w Tv żeby jak najwięcej fanów wybrało do kin na premierę a podobno ta nowa wersja jest genialna z chęcią bym się na nią wybrał gdyby był z lektorem bo co za przyjemność oglądać tego typu komedie z głupimi napisami już wolę poczekać ten miesiąc i obejrzeć na DVD tłumaczony;)
Aha a jedynka by mogła trochę później puścić tą 2cz..bo na polsacie kończy dopiero o 22;40 więc trochę się nie zgadali fajnie by było w całości oglądać oby 2cz.;)
No tak, tak :D I wiem że genialna, bo w końcu wraca stara obsada :D Te ostatnio robione części (Wyścig Golasów, Bractwo Beta, Księga Miłości) to o kant dupy można potłuc.
nie wiem jaki mają wspólny interes TVP i Polsat, ale takie zbiegi okoliczności naprawdę wydają się być dalece nieprzypadkowe