6,7 2,8 tys. ocen
6,7 10 1 2786
And While We Were Here
powrót do forum filmu And While We Were Here

Odradzam... nudy

ocenił(a) film na 4

Niestety ten film nie ma wiele do zaoferowania. Jest to historia jakich wiele. Kobieta niezrozumiana przez swojego partnera wdaje sie w romans z przypadkowo napotkanym mężczyzną - i
to właściwie tylko tyle. Nudzi już od pierwszych minut. Żeby chociaż było to ukazane w jakis ciekawy sposób ale nie - nie ma żadnego napięcia, żadnego porządania ani uczuć. Aktorzy
zagrali tak sztucznie jakby to były drewniane lalki a nie dające się porwać uczuciom żywe osoby. Jest o wiele więcej lepszych filmów o podobnej tematyce które są o niebo lepiej zrobione.

alann6

Po obejrzeniu tego filmu musiałam tu zajrzeć, żeby się wyżalić. Straciłam tyle czasu na obejrzenie takiego gó*na! Kto w ogóle zrealizował ten film? Już od pierwszych scen byłam nieco zawiedziona, bo film okazał się być smutny, jednak liczyłam, że jakoś się rozkręci. Po 45minutach straciłam nadzieję i chciałam tylko wytrwać do końca, byłam ciekawa jak się skończy. Zwiastun filmu to jedno wielkie kłamstwo. Posklejano najfajniejsze momenty z jednej randki i umieszczono je w nim. Nie oglądajcie tego, jeśli nie chcecie zasnąć. Ten film jest dobry, aby kogoś dobić, jeśli jest w depresji. Nudny...przez jakiś czas w ogóle nie słychać żadnej muzyki, a jeśli słychać to jakąś operową. To boli.
Główną aktorkę kojarzę z filmu "Wygraj randkę" z 2004 roku i jestem w szoku, że tak strasznie się zmieniła. Przeszła jakąś operację twarzy, umieściła w ustach botoks, ma anoreksję? Straaaaaszne... Gra aktorów też pozostawia wiele do życzenia. Brak mi słów.

moviefun006

nudzi ci się blondynko?

HRA

Nie jestem blondynką. Kolejna fanka Kate Bosworth?

moviefun006

miałem na myśli blondynizm skarbie. To takie mentalne upośledzenie. Kolor włosów nie ma tutaj znaczenia.
Kate Bosworth. - Nie znam , ale musi być z niej fajna laska skoro masz do niej jakieś anse.

Pozdrawiam serdecznie

HRA

HAHAHAHA, i kto tu jest głupi, żałosny człowieku ;) Twoja główka zapełniona jest stereotypami, urocze :) Faktycznie, fajna laska, z anoreksją i odstającymi uszami. Jest cudowna.

Również pozdrawiam.