Kolejna porcja produkcji spod znaku Asylum, tym razem porządna pajda mockbustera posmarowana absurdem z obu stron. Wszystkich zainteresowanych wspólnym seansem z komentowaniem zapraszam na smakowity wieczór,
Emisja w piątek o 20:05 na Tv4.
"To nie moja corka, ona chce mnie zniszczyc!" - co za plot twist. Asylum chyba 10 lat zbieralo fundusze na te realistyczne eksplozje.
Hahhaha Tylko czekać, aż nasz android otworzy gębe z dźwiękiem syreny policyjnej :D
"Nie ma tu nic do oglądania !"
"Ja widzę co innego"
Fatalne pisanie czy genialna ironia ? XD
Objecie kwarantanna niby promieniotworczego terenu, zeby ceny nieruchomosci w miescie wzrosly - to chyba Polska xD
Pueblo Młerta!! Wszyscy strzelajo, nikt nie ginie, o jeden laskawie padl. O nie straszny motorzysta!
Nie ma to jak konstruktywna opinia w jednym randomowym filmie Asylum po obejrzeniu wielu, wielu innych gniotów :P
A ten paskudnik przypomina mi szefa spaliniarzy z Waterl World granego pzez Dennisa Hoppera
Trupy na schodach.
- Musimy przez to przejść... Wiecie...Każdego z nas czeka śmierć, tak tylko uprzedzam nieuniknione.
"Te urywki wspomnień..... All this moments will be lost in time like... a tears in the rain" XD
"Postrzel go w plat czolowy" - "Dobrze ze konczylam medycyne w tych ruinach!" Ok, przyznaje ze sie nie spodziewalem ze Murzyn tez jest androidem. Asylum szokuje!