Aniołki Charliego

Charlie's Angels
2000
5,7 72 tys. ocen
5,7 10 1 72138
3,8 18 krytyków
Aniołki Charliego
powrót do forum filmu Aniołki Charliego

Polska wersja

ocenił(a) film na 5

Ciekawa jestem kogo obsadziliby w polskiej wersji aniolkow ;) Mogloby byc interesujaco ...

ocenił(a) film na 5
SoSweet

hmmm aniolkow to nie wiem ale Charliego na pewno zagralby Karolak haha on wszedzie jest ;)

ocenił(a) film na 4
SoSweet

Pewnie coś z grona - Dereszowska, Socha, Bohosiewicz, Glinka... A Charlie znając życie (tak jak poprzednik) Karolak, Szyc albo Adamczyk. W końcu po polskich komediach nie ma się czego spodziewać...

ocenił(a) film na 5
SoSweet

generalnie pomysl w kit ale jak mialbym sie juz nad tym zastanawiac no to tak - Roma Gąsiorowska, Aleksandra Hamkało iii... Maja Hirsch ??? to nie byloby najglupsze :D

ocenił(a) film na 5
Hardcoreqful

Chetnie zobaczylabym tez Przybylska, Dygant albo Bohosiewicz w roli wroga aniolkow. Jesli zas chodzi o same aniolki pasowalaby mi takze Karolina Gorczyca, charliego zagralby Pazura, a kolejny czarny charakter Wieckiewicz lub Bogus Linda ;D

użytkownik usunięty
SoSweet

Haha :D to by było dobre :D

użytkownik usunięty
SoSweet

Karolak , Szyc i Kot

ocenił(a) film na 7

ja juz rzygam tym karolakiem, ile mozna xD

ocenił(a) film na 7
siwa445

zreszta szyc nie lepszy ;d

ocenił(a) film na 8
SoSweet

Te które podkładały głos w Odlotowych Agentkach

ocenił(a) film na 7
Spiderman_filmaniak

Odlotowe były zajebiste...

SoSweet

Dylan - Sonia Bohosiewicz
Alex - Aleksandra Szwed?!
John Bosley - Marian Dziędziel

P.S. Aleksandra Szwed bardziej by pasowała do roli postaci granej przez Demi Moore :)
Mam nadzieję, że nigdy nie powstaną "Aniołki Charliego" w wydaniu polskim, można przyznać, że "Komisarz Blond i Oko sprawiedliwości" to trochę przekładane na "Aniołki" ;)