Ciekawa jestem kogo obsadziliby w polskiej wersji aniolkow ;) Mogloby byc interesujaco ...
hmmm aniolkow to nie wiem ale Charliego na pewno zagralby Karolak haha on wszedzie jest ;)
Pewnie coś z grona - Dereszowska, Socha, Bohosiewicz, Glinka... A Charlie znając życie (tak jak poprzednik) Karolak, Szyc albo Adamczyk. W końcu po polskich komediach nie ma się czego spodziewać...
generalnie pomysl w kit ale jak mialbym sie juz nad tym zastanawiac no to tak - Roma Gąsiorowska, Aleksandra Hamkało iii... Maja Hirsch ??? to nie byloby najglupsze :D
Chetnie zobaczylabym tez Przybylska, Dygant albo Bohosiewicz w roli wroga aniolkow. Jesli zas chodzi o same aniolki pasowalaby mi takze Karolina Gorczyca, charliego zagralby Pazura, a kolejny czarny charakter Wieckiewicz lub Bogus Linda ;D
Dylan - Sonia Bohosiewicz
Alex - Aleksandra Szwed?!
John Bosley - Marian Dziędziel
P.S. Aleksandra Szwed bardziej by pasowała do roli postaci granej przez Demi Moore :)
Mam nadzieję, że nigdy nie powstaną "Aniołki Charliego" w wydaniu polskim, można przyznać, że "Komisarz Blond i Oko sprawiedliwości" to trochę przekładane na "Aniołki" ;)