Aplik@cja

Bedeviled
2016
4,1 5,6 tys. ocen
4,1 10 1 5569
3,0 2 krytyków
Aplik@cja
powrót do forum filmu Aplik@cja

Ja to nie rozumiem czego dzisiaj ludzie wymagają od horroru i jak go oceniają. Było sporo strasznych scen? Było. To czego chcieć więcej, ja się pytam? No, ale jak ktoś patrzy na grę aktorską w horrorach albo zdjęcia czy tam jakieś inne aspekty to tak to później wygląda. Horror ma zawierać straszne sceny i nic więcej. Ten zawierał i to sporo. Mi tam więcej nie potrzeba.

ocenił(a) film na 2
Andrzejek324

Obejrzałem ten film i nie spowodował u mnie żadnego strachu. Już bardziej zażenowanie. Nie mam pojęcia kto pisał dialogi, ale była czasami żenujące, np. dialogi Cody. Kreacja co niektórych strachów była beznadziejna i co najwyżej wywoływała śmiech, np. miś. Głupota bohaterów i ich brak umiejętności przeszkadza w odbiorze filmu. Jakie to straszne sceny były w tym filmie? Bo ja takowych w ogóle nie kojarzę.

garrus_2

Za każdym razem jak wyskakiwał ten stwór to miałem ciary na całym ciele. Poza tym co mnie obchodzą dialogi czy gra aktorska w horrorze ? I Miś też był opór straszny. A głupota bohaterów występuje w praktycznie każdym horrorze więc już zupełnie cię nie rozumiem.

garrus_2

Nie odpisuj już na żaden post bo zobaczyłem,że MArtryrs oceniłeś na 9 a dla mnie każdy kto obejrzał ten film jest osobą chorą psychicznie , zwyrodnialcem nie posiadającym żadnych ludzkich uczuć i powinien być zamknięty w zakładzie psychiatrycznym a z takimi osobami nie będe prowadził żadnej dyskusji. BEz odbioru.

ocenił(a) film na 2
Andrzejek324

Implikujesz mi, że jestem zwyrodnialcem na podstawie jednego filmu, który jest dziełem fikcji? Sugerujesz, że jestem chory psychicznie i nie mam uczuć? To jesteś w błędzie. I odbierasz mi podstawowe prawo do wypowiadania się. Ja tylko i jedynie wyraziłem swoją opinie i zapytałem się Ciebie, co w nim jest strasznego. A Ty zaatakowałeś mnie i znieważyłeś. A i wiedz, że, osoba która znieważa inną osobę podlega grzywnie albo karze ograniczenia wolności.
Horror to gatunek filmu. Więc powinien być oceniany jak film. Również na ocenę powinny mieć wpływ: klimat, strach. A w tym filmie klimat i strach jak i inne aspekty są kiepskie i został kiepsko oceniony,