5,7 13 tys. ocen
5,7 10 1 13035
5,3 3 krytyków
Apollo 18
powrót do forum filmu Apollo 18

który nie ma w ogóle żadnego związku z filmem :)

kokss

głąbie na plakacie masz ślady obcych i ludzi

ocenił(a) film na 4
nivdnb

głąbie widziałeś gdzieś te ślady w filmie? a w ogóle ci Obcy mieli takie stopy??? haha żal mi cię...

kokss

To są ślady głównych bohaterów i tak- były widoczne w filmie. Przede wszystkim podczas sceny gdy odkrywają iż na Księżycu wylądował rosyjski pojazd (w tej scenie porównują odciski swoje z poziomymi liniami z odciskami Rosjanina, na których to tych linii nie ma). A ślady obcych również w filmie (na plakacie te powyżej śladów bohaterów) są przedstawione.

ocenił(a) film na 4
Zichrija

Chodzi mi tylko i wyłącznie o ślady obcych... Powiedz mi w którym momencie są "takie" ślady jak na plakacie ukazane w filmie, to zwrócę honor... :)

kokss

Na początku plakat nie miał w ogóle związku z filmem. Teraz chodzi wyłącznie o ślady obcych. Heh oczywiście, że identycznych śladów w filmie nie było, ale pokazane były bardzo podobne, o ile się nie mylę minuta około 38.
Ale faktem jest, że gdy ktoś się czepiać lubi to się przyczepi wszystkiego :) Zresztą... Nie wiem czy istnieje plakat jakiegokolwiek filmu na którym przedstawiono by sceny/postacie/budynki etc. które w 100% można by odnaleźć w samym filmie :)
PS: Żeby coś zwrócić drogi Kolego należy to najpierw zabrać :)
Pozdrawiam

ocenił(a) film na 4
Zichrija

Hehe spoko ten komentarz i to przyczepienie się na temat plakatu był raczej formą mojego żartu a ten lolek wyżej się bardzo oburzył... :D
Pozdrawiam

Zichrija

Postać na plakacie z HALem z Kosmicznej Odysei;) Kamerkę z czerwonym światłem na pewno można tam ujrzeć;)