Wszystko fajnie, tylko patrząc na francję dzisiaj, to w 2035 roku główny bohater powinien nazywać się abdul, a nie kowalski..
zebys zdy.chał ze swoje ku.rews.ka rodzina tak cie Bóg ukarze kur.wo jeb.ana przez swiet.ojeb.liwego proboszcza za to ze jego mienia uzywasz. Ze taki sm.iec je.ba.ny tepy uzywa go zeby pierd.olic swoje wypociny z pustego łba. Zde.chniesz jak sm.iec którym jestem ci.oto
mocarny argument :D kazdy katolik jest tak ynteligentny ? :D podpowiesz w którym punkcie Biblia mówi o pier.doleniu? a no tak, tylko idioci tam to widzą
nie mierz od razu wszystkich swoją miarą miernoto :D nadal czekam kretynie gdzie to Bóg nauczył takiego wspaniałego katolika jak ty ,,pier.dolic pedrylów" czekam motłochu
no własnie widze. Takie miernoty z obory tepe jak słoma w butach, idioci których nauczono ze w ramach katolicyzmu mozna napier.dalac kobiety po twarzy i dotykac dzieci, bo to przeciez w imie Boga
a ja nic miernoto nie powiedziałem o pedofilii ani zoofili, ale jak widac debile widzą nawet tego czego nie ma :D ale głupek w ciagle o swoich urojeniach tylko
za studia zapłaciłem sam, leczyć sie jak niektore niedorozwoje ,,katolickie" sie nie leczyłem, za reszte to co mi zabrali z podatków juz bym sobie wille kupił :D ukochany kraj z ,,katolikami" od napierd,alania innych ech :D ale widac mozna dotykac dzieci bo proboszcz jeden z drugim orzekli ze dziecko samo na kolanka sie pchało :D
to ile mi panstwo zabrało w podatkach mógłbym sobie dziesiec takich szkół tepawych kupic.
Oj nie mam takich cudownych znajomych ksiezy jak ty :D przeciez to twoi koledzy prawdziwi katolicy. Pochwal sie proboszczowi to cie wezmie na kolanka, wygłaszcze po pupci w imie Boga :D
oj, nie mierz od razu wszystkich swoja miara miernoto :D idz do proboszcza niech cie po dupie poglaszcze kretynie...a nie sorry, katoliku swietojebliwy :D
w jednym masz racje. Przyjdzie taki smiec jak tu i pluje na swoich przodkow, ktore jakbys debilu mial mozg bys wiedzial ze byli poganami, uprawiali seks w noc kupaly a nie w imie Boga byli pedofilami w zachrystii i pierd.olili jak jeden baran ze sa katolikami
mówiłem ci idioto zebys wszystkich nie mierzył swoją miarą. CO idioto, dowiedziałes sie ze Polski nie zakładali ,,katolicy" tobie podobni tylko poganie? :D to brawo debilu. Idz do proboszcza niech cie pogłaszcze jak sie mu pochwalisz ze wczoraj w imie swojego kochanego Boga wyzywałes ludzi i pierd.oliłes ich w jego imie. Takie kur.wy które sobie wycieraja jego imieniem swoją zaplutą morde będa tego żałować. Jeszcze troche a takie scierwo jak ty sie dowie jak to jest
nie wiem skad sie włąsnie kur.wa kretynie wziałes. Maciora cie przed obyt wypchneła czy co? Urodziło sie całe uje.bane gównem a teraz kur.wa niemyta bedzie sobie morde Bogiem wycierac swietojebliwy katoli w dupe pierd.olony. Takich cwel ijak ty powinno sie od razu do wiezienia albo zagazowac takich szmatławców z obory.
Przyjdzie taki dzien miernoto gdy zapłącisz za tą swoją świetojebliwosc jak ci Bóg powie jak pierd.oliłes w jego imie kretynie
sam do siebie piszesz cioto? :D komu to opisujesz? swojemu Bogu ktory ci kaze jeb.ac i pierd.olic gejów? mniej ćpaj cwelu.
Ojej jakie to katolickie :D zyczyc komus wszystkiego co najgorsze :D Bozia ci na pewno to mienroto wynagrodzi :D dostaniesz od Boga wszystko to co napisałes, za to ze szmato nim sobie morde wycierasz. Doo bory jeb.any kretynie bo takie scierwa jak ty zabieraja tlen normalnym ludziom. Zebys zdechł kur.wo z twoja poje.bana rodzina swietojeb.liwy kretynie. O dzieciach nie mowie bo taka kur.wa jak ty zapewne jest bezpłodnym eunuchem. Czekaj tylko az zdechniesz wtedy Bóg ci pokaze twoje miejsce za to ze w jego imie pierd.oliłes innych z jego imieniem na ustach szmaciarzu
świetoje.bliwy katolicy nie wiedza co znaczy ,,nie rozmawiam z toba juz wiecej " :D jeszcze chwila i sie kur.wo popłaczesz. Wypierd.alaj szmaciarzu jeb.any do obory z której wylazłeś. Żebys zdychał ze swoją rodziną wieśniaku w meczarniach za to ze taka kur.wa jak ty Bogiem sobie wyciera swój pryszczaty ryj.
Bóg cie zaje.bie ze taka kur.wa jak ty jego imienia uzywa
zebys zdy.chał ze swoje kur.ews.ka rodzina tak cie Bóg ukarze kur.wo jeb.ana przez swiet.ojebliwego proboszcza za to ze jego mienia uzywasz. Ze taki smiec jeba.ny tepy uzywa go zeby pierd.olic swoje wypociny z pustego łba. Zdechniesz jak sm.iec którym jestem ci.oto
Posłuchaj pierd.olony kretynie wyje.bany przez proboszcza z twojej pierd.olonej swietoj.ebliwej wsi. jestes zwykła szm.atą z obory, bękartem dwóch ścierw które miało zostac zatłuczone po urodzeniu ale rzeznikowi sie reka omksneła i tylko dlatego ty kur.wo zyjesz. Bóg cie zaje.bie ze taka kur.wa jak ty wyciera swoja jeb.ana pie.rdolo.na morde jego imieniem. Ty i cała twoja jeb.ana pie.rdolo.na przez od.byt jak twoja stara maciora bedziecie zdychac w meczarniach. Ty kur.wo nawet katolicyzmu nie lezałes. Jestes zywkłym scierwem które zabiera tlen normalnym ludziom. Jestes ku.rwą niemyta obciągającą za 5 zł wujkowi i jego znajomym zeby miec na neta i pierd.olic te swoje urojenia. Zde.chnie jak kur.wa w tej swojej oborze z maciora ktora cie przez od.byt wypchnela. Bog cie zaj.ebie ze taka szmata o nim mowi. Zdechniesz ty i cała twoja swietoj.eb.liwa kur,.ewska rodzina w meczarniach bo takie szmaty tylko na to zasługują.
Jak tu wpiszesz jeszcze jedno słowo - bedzie to dowód ze jestes kur.wą z obory , szm.atą, którą Bóg zaje.bie za te wypisywanie o nim w kazdym zdaniu i podbierania sie nim w tych twoich wyj.banych kur.ewskich omamach za które scierwo jeb.ane zapłacisz.
Wytrzyj mo.rde ze sper.my bekarcie jak piszesz i wyjmij z mordy kut.asa wujka i jego znajomych bo smietana ci po mor.dzie kur.wo cieknie.
Zdychaj kure.wska szm.ato !
Szkoda nerwów na takich jak slipdog - sprowadzi Cię do swojego poziomu i pokona doświadczeniem. Nie warto z takimi rozmawiać, bo i tak będą "wiedzieć lepiej". Pozdrawiam.
Masz rację, ten tu faktycznie mocno mnie zeszmacił, bo dałem się wciągnąć w jego rynsztok jak dziecko.
Już widzę fotelowych kuzynów Rambo jak chwytają za paszporty i bukują loty do obstrzeliwanej przez Putina Warszawy. :) Wojownicy polscy na obczyźnie pokazali po 45 roku jak kochają Wisłę i rzeczywistość Bieruta z którą trzeba by walczyć. Funty i Franki jakoś do nich bardziej przemawiały i rodziny w Polsce z łatwością dla nich przekreślali. Polonia pełną gębą :)
Oczywiście wierzę, że dzisiejsza "nowa" Polonia moralnie wyżej od starej "wypaczonej" :)
Ha..dobrze że są zdjęcia w obsadzie bo nie wiedział bym what is who ??? Facet o imieniu Ola,drugi MICHA...??? ...Vega Fernandez,pani(?). Eva to chyba female bo już fotki nie ma i ciężko stwierdzić. A Abdul może się nazywać Kowalski , tak samo Borys Nowak czy Joanna Xing... ;) Tym bardziej w 2035 roku.
TV i guru różnego rodzaju z jutuba w kominarkach, co dupy nie ruszyli poza gminę, ale cały świat znają.
A jaka to dla nich różnica, Abdul czy Kowalski? Dla rasisty ksenofoba i to emigrancka swołocz i to...