7,3 8,9 tys. ocen
7,3 10 1 8884
7,8 4 krytyków
Arlington Road
powrót do forum filmu Arlington Road

Bardzo wysokie oceny tego filmu, spowodowały że zasiadłem przed TV z dużymi oczekiwaniami.Niestety rozczarowałem się.Film jest średni i bardzo dobrze, że niedoceniony.Wszystko jest schematyczne i naiwne. A zakończenie było wręcz dziecinne; super organizacja terrorystyczna, planująca zamach od miesięcy, "powieża" zadanie wysadzenia biura FBI doktorkowi!!!!A końcowy wynik śledztwa, o terroryście działającym w pojedynke!!!Taki niedopracowany scenariusz "boli mnie" i irytuje podczas oglądania.Pozdrawiam wszystkich, którzy mieli podobne odczucia po filmie i resztę też...

lucwarchol

A ja lubię czytać posty ludzi piszących "powieża".

pink_power

No cóż, robię błędy ortograficzne:(Jak chcesz "zajżyj" na inne moje komentarze- fajnie się je czyta...

lucwarchol

Wszystko na to wskazywało, że działał w pojedynkę, że mu odbiło... a zresztą ważniejsze jest przesłanie filmu...

donZabol

A mnie wkurza, że "spece" udzielający sie na filmwebie nie szanują cudzego zdania. Zwykle, gdy ktoś wyrazi niepochlebną opinię o jakimś filmie, żadni zemsty fani bluzgają, oczerniają, mszczą się na oprawcach:P Z góry zaznaczam, że mnie film się podobał.

ocenił(a) film na 6
lucwarchol

A ja sie zgadzam w 100% z Lucwarchol. Zakonczenie strasznie naiwne, zwykly mezczyzna robi wszystko aby wjechac do pilnie strzezonej siedziby FBI "samochodem-bomba" , lecz mysli, ze uratuje prawie 200 osob, lecz niestety ich zabija. Oj jak to pieknie terrorysci zaplanowali :) Dziwie sie czemu ten film ma tak wysoka ocene, IMO film maks 6/10, bo pomysl dobry i z poczatku film byl ciekawy.

ocenił(a) film na 10
bakajero

IMHO

użytkownik usunięty
ObcaFormaBycia

skąd sie biorą takie SMUTASY??

użytkownik usunięty
bakajero

skąd sie biorą takie SMUTASY??

użytkownik usunięty
lucwarchol

zanim zaczniesz pisac głupoty w internecie - SKOŃCZ PODSTAWÓWKE, BARANIE!

ocenił(a) film na 10

Hej. Czy obrażanie każdego kto ma własne zdanie sprawia Ci przyjemność? Smutasa może widzisz w sobie. Nie znamy się osobiście w realnym życiu, a kot bury znaczy, że bury jak kundel z piosenki szaro-bury? Dlaczego nie kolorowy.