PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=9}
7,4 256 tys. ocen
7,4 10 1 255991
5,9 55 krytyków
Armageddon
powrót do forum filmu Armageddon

mimo ze mam 15 lat, ogladalam ten film. mozecie mi powiedziec ze sie nie znam, ale "Armageddon" to świetny film. Początek znakomity- a uśmiałam się jak zaczeli ściągac ekipe (bruce'a Wilis'a0)na końcu popłakałam sie jakby ktoś mi oświadczył że np. no.. nie mam domu (głupie porównanie) ale na serio, jestem wrażliwaa :D . Ryczałam jak głupia.^^ nie moglam sie powtrzymać- tak sie wczułam w film. ; ) mam nadzieje że bd do niego wracac. :)
P.S sorka za błedyy ^^

ocenił(a) film na 8
haahaa

Obleci, choć głupi w nie których mometach. 8/10 bo to chyba najlepszy film katastroficzny jaki widziałem.

Obcykany1

Zgadzam się świetny film.Jeden z najlepszych katastroficznych.Po prostu MEGAHIT!

Obcykany1

no moze rzeczywiście w niektórych momentach wydawał się tandetny..
ale i tak mi sie podobaał ^^

ocenił(a) film na 9
haahaa

jeden z najlepszych filmów jakie widziałam ale jestem bardzo krytyczna
oglądałam go dziesiątki razy i zawszę reaguję tak samo na początku się śmieję a na koncu płaczę
piekny film

ocenił(a) film na 8
haahaa

Już kilka razy go oglądałam, podobnie do niektórych z Was ^^ Ale on jest po prostu fajny :)

assa_fw

<spoilery>
Według mnie jest strasznie przewidywalny, głupi, miałki, czyli - typowo "amerykański". Dla głupich mas, które lubią wybuchy, gadki o dupie Maryni podczas, gdy za parę minut Ziemia przestanie istnieć. Nie pamiętam go już tak dobrze, ale co parę minut oglądania kopara mi opadała xD Na przykład: jedzie sobie samochodzik... wyskakuje! i jupi! :D ląduje idealnie na drugim końcu "urwiska". Pewnie kierowca miał ze sobą mapę tej asteroidy. Dalej - przeciążenia, które wytrzymuje Bruce i reszta... Pogratulować. Jak zwykle w takich filmach - ekipa, która tak naprawdę nie zna się na rzeczy, a tylko gada głupoty zamiast robić co do nich należy. Następnie, podniosła atmosfera, gdy Bruce "ratuje" Afflecka i sam zostaje wysadzić asteroidę. Och... jakie to było przewidywalne... Naprawdę, dialogi na "wysokim poziomie" xD Dziwne też, że Affleck lepiej kopie doły niż ten koleś wcześniej. I ten wybuch w kosmosie z wielkim hukiem... Może to był inny, "wymyślony" kosmos na potrzeby filmu, ale o tym nie słyszałem jeszcze, dlatego huk mnie dziwi. xD Więcej grzechów (na razie) nie pamiętam. 5/10 bo się pogapić można na kolejną papkę od mas dla mas.

ocenił(a) film na 8
pustelnik88

Właściwie to są w nim rzeczywiście różne niemożliwości ;) Ale ogólnie film lubię także z powodu obsady :D Sami moi faworyci: Bruce Willis, Peter Stromare Wiliam Fichtner, Michael Duncan, Liv Tyler.