Historia rzeczywiscie ciekawa- zaglada planety przez kolizje z asteroida i proby tejze katastrofy powstrzymania- jednak wykonaie pozstawia juz co nieco do zyczenia...
Moim zdanie jest normalnie 100\10 !!
Obsada świetnia, Soundtrack świetny, efekty świetne, czego jeszcze chcieć :D
Najlepszy film jaki kiedykolwiek widziałam :*
pozdro ;*
Jedna rzecz pominięta. Scenariusz został napisany przez debila. 1/10 z czystym jak łza sumieniem.
właśnie że scenariusz został napisany debeściarsko chyba że nie podobają Ci się tego rodzaju humor...
Czytając niektóre wpisy, można by się pokusić o rozszerzenie wypowiedzi @Sanderusa - "scenariusz został napisany przez debila dla debili" :)
Debilem jest ten kto nie uzasadnia swojej wypowiedzi tak jak np ty bezmozgi ogladaczu.
do jausher ...
Bezmózgi nie musi uzasadnić swojej wypowiedzi bo po co ma pisać wszędzie to samo na temat jednego filmu :)
debilem jest ten kto nie sprawdza innych postów i odpowiedzi w nich :D poszukaj z znajdziesz uzasadnienie zdania Pana Bezmózgiego
a i jeszcze jedno Pan Bezmózgi jest jednym z bardziej hmm inteligentnych ludzi jeżeli chodzi o sprawy filmów na FW więc wiesz jakby chciał to zapewne by Ci uzasadnił swoje zdanie w baaaaardzo długiej i inteligentnie napisanej odpowiedzi
ale widocznie liczył na Twoją inteligencje :) i to że sama sobie znajdziesz odpowiedź na swoją "sentencję"
przepraszam za zbyt duża ilość użycia słowa "inteligentych" itp. ale jakoś nie mogłem wymyślić synonimu tego słowa
pozdrawiam :)
Armageddon, czyli Dario, masz 13. lat, wiec Tobie sie nie dziwie, ze dla Ciebie jest to najlepszy film. Ale do reszta osob ma wiecej lat, a ich pochwaly dla tego filmu sa zadziwiajace. Historia kiczowata. Poza tym wiele bylo tego typu historii, istnych banalow. Poraz kolejny Amerykanie sa bohaterami :D no nie wiem, film mnie nie urzekl, ale moze po prostu nie znam sie na filmach, lub cenie sobie filmy mniej komercyjne, ale za to bardziej ambitne.
Pozdrawiam.
Brawo, dogrzałe(a)ś mi jak trzeba. Aż mi w czubki pięt poszło, a teraz idź się upić ze szczęścia... wodą z kranu.
debile tez ludzie i takie filmy masowo oglądają... a to że dla nich obecnie głównie się kręci filmy, to inna, smutna sprawa