PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=9}
7,4 256 tys. ocen
7,4 10 1 255991
5,9 55 krytyków
Armageddon
powrót do forum filmu Armageddon

10/10

ocenił(a) film na 10

Na żadnym filmie się tak nie wzruszyłem.

Przecier77

to ty chyba filmów nie oglądasz

ocenił(a) film na 10
Leon_B_Fink

Może bez przesady. Fakt, "Armageddon" jest przykładem typowej amerykańskiej produkcji pokazującej jaka to Ameryka wspaniała i odważna. Mimo to lubię ten film, żeby nie powiedzieć, iż to jeden z moich ulubionych. Po części może dlatego, że większość piosenek (jak i tą w czasie napisów końcowych) śpiewa mój ulubiony zespół, ale nie tylko. Po prostu ten film mimo prostych tekstów, tak przewidywalnej fabuły, ma w sobie coś takiego, że mógłbym oglądać go z wciśniętym ciągle przyciskiem REPEAT i wzruszałbym się przy każdym seansie. Kto nie oglądał, niech obejrzy, może się nie spodoba, a może akurat stanie się częścią domowej filmoteki. Polecam serdecznie.

ocenił(a) film na 10
Przecier77

Ja zawsze rycze na końcu, kiedy Liv gada przez te wielkie telewizory z Brucem i zaczyna lecieć piosenka Aerosmith. Normalnie nie moge przestać. Pozdro :)

ocenił(a) film na 10
debcia__93

a no, jak dotykają się dłońmi przez ekran. ryczę strasznie za każdym razem.

fakt, działa na mnie amerykańska tandeta (a raczej na moje gruczoły łzowe). w każdym razie, wydaje mi się, że to nie z tego powody film mnie tak urzekł i doprowadził do wzruszenia. Pozdrawiam.