PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=9}
7,4 256 tys. ocen
7,4 10 1 255991
5,9 55 krytyków
Armageddon
powrót do forum filmu Armageddon

Super film...muzyka,idealnie dobrani aktorzy...wszystkow nim bylo zajebiste...!!!

ocenił(a) film na 9
pawelec0905

Popieram muzyka rewelacyjna, aktorzy na swoim miejscu i nie rozumiem zarzutów o brak fabuły, ciekawa historia z ciekawym zakończeniem. Dobre kino.

pawelec0905

Uważam, że film jest piękny...jeden z najlepszych filmów katastroficznych jakie miałam okazję zobaczyć...Potrafi bawić, ale i wzrusza do łez.Oglądałam go i w 1998 roku i teraz i wzrusza mnie równie bardzo.Teraz już takich filmów nie robią.Muzyka Trevora Rabina pierwsza klasa, to jemu można przypisać zasługę wzruszania do łez..

ocenił(a) film na 9
Alecia

Dołączam się do grona tych, którym sie spodobal ten film :) Film bardzo przyjemnie sie oglada. Nie brakuje w nim dawki humoru, naprawde w pewnych momentach nie moglem sie powstrzymac od wybuchu smiechu :D Jest tez nutka wzruszenia i powiem, że ja tez okazałem sie mięczakiem, że tak to ujmę :P Film super, oczywiscie jeden z moich ulubionych :)

Pozdrowionka ;)

Alecia

Zgadzam się, takich filmów już niestety nie robią :( a szkoda... Film rewelacyjny, świetne efekty jak na tamte czasy, muzyka cudowna, gra aktorska na wysokim poziomie. Pamiętam jak go oglądałem pierwszy raz w 1998 chodziłem wtedy do podstawówki. Był to wtedy mój ulubiony film przez bardzo długi czas :)

ocenił(a) film na 10
pawelec0905

To pierwszy, i jak narazie jedyny film, przy którym naprawdę płakałam:) Nawet dla "Titanica" to się nie udało:D piękny film

ocenił(a) film na 10
pawelec0905

Mnie sie rowniez podobal. Moze w inny sposob niz Odyseja Kosmiczna, Milczenie Owiec, Lsnienie czy inne Wielkie Filmy. Ale mam taki specyficzny klimat, ta jego zabawna superamerykanskosc, no taka kwintesencja lekkich latwych i przyjemnych amerykanskich filmow :)

ocenił(a) film na 9
Wikol

Film jest piękny - obsada,efekty,muzyka,fabuła,humor...Wszystko na plus.Daję 10/10,z czystym sumieniem. :) Nawet za superamerykanskosc. :D
Pozdrawiam!

ocenił(a) film na 10
pawelec0905

Najlepszy film z Brucem Willisem ever! Zasłużył na 10.

stivo85

kocham ten film.
co prawda nie jest on zgodny z prawami fizyki itp.
ale fabula, aktorzy.
bruce <3

moj ulubiony film.!