Super film...muzyka,idealnie dobrani aktorzy...wszystkow nim bylo zajebiste...!!!
Popieram muzyka rewelacyjna, aktorzy na swoim miejscu i nie rozumiem zarzutów o brak fabuły, ciekawa historia z ciekawym zakończeniem. Dobre kino.
Uważam, że film jest piękny...jeden z najlepszych filmów katastroficznych jakie miałam okazję zobaczyć...Potrafi bawić, ale i wzrusza do łez.Oglądałam go i w 1998 roku i teraz i wzrusza mnie równie bardzo.Teraz już takich filmów nie robią.Muzyka Trevora Rabina pierwsza klasa, to jemu można przypisać zasługę wzruszania do łez..
Dołączam się do grona tych, którym sie spodobal ten film :) Film bardzo przyjemnie sie oglada. Nie brakuje w nim dawki humoru, naprawde w pewnych momentach nie moglem sie powstrzymac od wybuchu smiechu :D Jest tez nutka wzruszenia i powiem, że ja tez okazałem sie mięczakiem, że tak to ujmę :P Film super, oczywiscie jeden z moich ulubionych :)
Pozdrowionka ;)
Zgadzam się, takich filmów już niestety nie robią :( a szkoda... Film rewelacyjny, świetne efekty jak na tamte czasy, muzyka cudowna, gra aktorska na wysokim poziomie. Pamiętam jak go oglądałem pierwszy raz w 1998 chodziłem wtedy do podstawówki. Był to wtedy mój ulubiony film przez bardzo długi czas :)
To pierwszy, i jak narazie jedyny film, przy którym naprawdę płakałam:) Nawet dla "Titanica" to się nie udało:D piękny film
Mnie sie rowniez podobal. Moze w inny sposob niz Odyseja Kosmiczna, Milczenie Owiec, Lsnienie czy inne Wielkie Filmy. Ale mam taki specyficzny klimat, ta jego zabawna superamerykanskosc, no taka kwintesencja lekkich latwych i przyjemnych amerykanskich filmow :)
Film jest piękny - obsada,efekty,muzyka,fabuła,humor...Wszystko na plus.Daję 10/10,z czystym sumieniem. :) Nawet za superamerykanskosc. :D
Pozdrawiam!