PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=9}
7,4 256 tys. ocen
7,4 10 1 255990
5,9 55 krytyków
Armageddon
powrót do forum filmu Armageddon

O co tu chodzi?

użytkownik usunięty

Wysyłają w kosmos grupę ludzi z ulicy, bez żadnego przeszkolenia? Astronauci latami trenują przed swoja pierwsza misją, a tu z grubasa ważącego z 200kg robią astronautę w 2 tygodnie? Dawno tak bzdurnego filmu nie widziałem...

studiuję astronomię i fizykę i szlag mnie trafia gdy ogląda ten film, pomijając całą męczącą i infantylną fabułę, film opiera się na zjawiskach oraz prawach fizyki które nie istnieją albo są naciągane do granic możliwości! co ciekawe, rozwiązanie zaproponowane przez jednego z naukowców na samym początku filmu, błyskawicznie odrzucone przez resztę "tęgich umysłów" w realnym świecie jest jednym z planów awaryjnych NASA na wypadek, gdyby coś faktycznie miało w nas uderzyć ;)

SmielingJack

Zieeeew... Daj już spokój... To tylko film, widowisko dla gawiedzi, ma się podobać i taki skutek odniósł. A że film nie opiera się wcale na prawach fizyki to już nie narzekaj, idąc takim tokiem rozumowania należałoby skrytykować Króla Lwa bo zwierzęta przecież nie mówią,
Armageddon kiczowato zrobiony ale spodobał mi się. Ot co :)

ecomare

po pierwsze przeczytaj temat wątku oraz post jego twórcy na który ja odpowiadałam, po drugie użyty przez Ciebie przykład "Króla Lwa" jest o jakieś 80% mniej zajebisty niż Ci się wydaje, po trzecie gratuluję kiczowatego gustu. ot co!

ocenił(a) film na 1
SmielingJack

Ten film jest tak głupi, że dziwna jest tak wysoka ocena. Jeden z najgorszych gniotów, jakie kiedykolwiek widziałem.

ocenił(a) film na 7

to jest najmniejsze "niedociągnięcie" tego filmu...