Nie przyjemne kino naszpikowane efektami, z górnolotnymi ideami, jak dla mnie nie ciekawe.
Nie moge.........
jak czytam twoje komentarze to robi mi sie niedobrze ........... wnioskuje po nich ze jestes zgorzknialym cwaniakiem ktory ani za grosz nie zna sie na kinie ........... zastanow sie nad soba koles !!!!!!!
no cóż
Zastanowiłam się i stwierdzam przede wszystkim że nie jestem kolesiem!! a tak poza tym czyż nie istnieje duże prawdopodobieństwo że to ty się na kinie nie znasz ?? Ps. Przykro mi z powodu Twoich gastralnych problemów..moja rada: jeśli masz takie problemy udaj się czym prędzej do lekarz!!
hmm
No wiesz ....... duze prawdopodobienstwo jest tez w tym ze obydwaj nie znamy sie na dobrym kinie ........... a co do moich problemow to sie mylisz i nie bedzie mi potrzebna taka pomoc ............ mimo ze tobie pomogla ........
ps. masz racje nie jestes kolesiem i przykro mi ze ci smutno z tego powodu ...... moja rada,,,, mie martw sie kiedys ktos cie polubi !!!!!!!
............
Bez obawy przyjaciół mam w liczbie nadto wystarczajacej ! ...z tego co piszesz wynika że przeszly Ci odruchy wymiotne (bo nadal chcesz czytac co piszę ) i obylo się bez lekarza-bravo! Ja jestem bardziej niż zadowolona z faktu nie bycia "kolesiem" ! Mam natomiast radę - więcej tolerancji dla innych poglądów ...
hmm
No wiesz ....... duze prawdopodobienstwo jest tez w tym ze obydwaj nie znamy sie na dobrym kinie ........... a co do moich problemow to sie mylisz i nie bedzie mi potrzebna taka pomoc ............ mimo ze tobie pomogla ........
ps. masz racje nie jestes kolesiem i przykro mi ze ci smutno z tego powodu ...... moja rada,,,, mie martw sie kiedys ktos cie polubi !!!!!!!