PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=9}
7,4 256 tys. ocen
7,4 10 1 255991
5,9 55 krytyków
Armageddon
powrót do forum filmu Armageddon

Ale wzruszyć to się wzruszyłam ;-) Daje 3/10. Ogólnie film bardzo kiepski, poziom aktorstwa dotyka dna, oklepana fabuła itd., itp.

ocenił(a) film na 8
Ktos_tam

Myślę, że 3/10 to dość zaniżona ocena, ale nie wnikam jak odebrałaś ten film. Głosowałać subiektywnie i szanuję to. Ja jednak uważam ten film za jeden z lepszych amerykańskich produkcji. Wiadomo kino nie jest wybitne i nie nalezy się też spodziewać tego po tym filmie. Ale dodam, że utwór Areosmith dodał swoistej pikanterii, i nieco ożywił doznania, jakie możemy odczuć podczas obejrzenia "Armegeddon'a".

Proponuje sie wsłuchać w słowa piosenki, naprawdę poezja.

ocenił(a) film na 8
Ktos_tam

Wj umarl tam ktos???
Wiem ze ti ni z gruszki niz z pietruszki ale pytam! ;)
POZDRO

Bella_94

no przecież umarł Bruce ... i to jak umarł... poprostu się poświęcił dla swojego kumpla i przyszłego męza córki :)

ocenił(a) film na 8
natalalaleczka007

Dziex!!!
Już wiem ale i tak dzięki wielllkie
PzDr

ocenił(a) film na 10
Ktos_tam

Bandycka prowokacja.........

ocenił(a) film na 8
Bolszo

Bardzo dobry film i tak muzyka :) Polecam tym wszystkim co nie oglądali

9/10

Bolszo

czemu uważasz, ze to bandycka prowokacja??

ocenił(a) film na 10
natalalaleczka007

To było do twórcy tematu... 3 na 10 dla takiego filmu to bandycka prowokacja.......

Ktos_tam

najpiękniejszy film jakikolwiek widziałam:) 10/10!!!!!!!!!! Bruce, jego śmierć, poświęcenie.. płaczę na filmie przez 45 minut:P co roku go oglądam, ale nie wiem co się dzieje z Polsatem, nie było jeszcze Armageddonu w tym roku!:(

ocenił(a) film na 8
brethe

Proponuje nie liczyć na TV tylko sobie ściągnąć :)

ocenił(a) film na 7
brethe

10/10? ludzie czemu wy dajecie 10 po obejrzeniu glupiego filmu ktory was wzruszyl i ktorym sie podniecacie, by za tydzien o nim zapomniec. ten film nie zasluguje na 10, nie obchodzi mnie ze ci sie glupia babo podobal i ze sie pobeczalas. to co moze ja tez wystawie pluto nash 10, "bo mi sie podobal" nie zwazajac na to ze to byl film do dupy. tylko ja i ja... glupia baba

ocenił(a) film na 8
elohortex

;/
o guście się nie dyskutuje!!!

a poza tym to za co mam dawać punkty?????

elohortex

dla twojej wiadomości o tym filmie nie zapomniałam po tygodniu...

a ocena jest moja osobista wiec nic ci do tego.... tobie sie nie podobał... no i o co halo.. ty dasz 1 ja dam 10... każdy ma swoją opinię

brethe

Dzisiaj w TV leci to sobie odświeżę. Ciekawe czy będzie mi się podobał jak za czasów VHS.

- - - <<< [24h/7d][PL] QR AdIDaS fAFiK HHAH [SBiG]

24h_7d___fAFiK__

Ten film jest zajebiście fajny oglądałem go z 10 razy jest cudny, jeden z najlepszych filmów wszechczasów, trzeba być cipką taką jak założycjel tematu żeby film się niepodobał, chodź ktoś już mówił o kwesti gustu, ale trudno mi zrozumieć jak można mieć taki zjebany gust!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

skorpion_7

jak ty?

Katatsuburi

tylko na tyle cię stać frajerze, a do tego huju to jest forum dla osób które ukończyły 5 lat więc ty się nie załapujesz idź pobaw się w piaskownicy jak inni twoji koledzy:-)

ocenił(a) film na 8
skorpion_7

Mario czy jakoś tak.
Jak mówi twój 'kolega' idź sie pobaw, albo poproś mamę żeby ci Teletubisie włączyła!!!

skorpion_7

Rozumiem, że Armageddon wymaga jakiejś nadzwyczajnej dojrzałości. Fascynujące. Ta głębia i filozoficzny przekaz..

skorpion_7

zgadzam się w 100% !! najlepszy film... szkoda że Willis dostał za niego Złotą Malinę. Ja też oglądałam go kilka razy i zawsze płaczę....

100/10 xdd

ocenił(a) film na 8
brethe

a propos maliny!
ZA CO ONA BYŁA??????
Przecież nie był taki zły?
Nie rozumiem tych ludzi?!?!?!

Bella_94

malina była za grę Willisa...
wg mnie Bruce idealnie wcielił się w role Harry`ego... ale to moja zdanie

przecież fachowcy znają sie... "lepiej"
znam wielu ludzi, którzy Armageddon uważają za super film.

Czytałam nawet w jakimś artykule, że sam Willis nie jest zadowolony z gry w tym filmie ;/
ja lubię Stampera ;)

pozdrawiam fanów!;**

brethe

Masz całkowitą racje, Bruce zagrał świetnie jak zresztą reszta aktorów, Bruce to jeden z najlepszych aktorów (według mnie) ktoś musiał być debilem by za Armagedona wręczyć mu tę ,,Malinę", wogóle trudno zrozumieć niektórych ludzi.

skorpion_7

kurczę... co zagrał tam źle... scenariusz rewelka.. wszystkie kwestie... a tu.. malina! nie nooo... załamalam sie jak o tym przeczytalam...

tak na tym filmie placze;)

ocenił(a) film na 8
brethe

Racja! Ta malina była bez sensu!
W sumie porównali jego grę do gry tej babki z "Wielkie kino"
A TO JEST PRZEGIĘCIE!!!!!

Bella_94

ja tak myślę, że tu trzeba petycję napisać anty-malina dla Willisa xd
ja normalnie tu rozpaczam a oni się nabijają z Niego nooo, ale bezsens. Niech się lepiej zajmą innego typu filmami ;/

ocenił(a) film na 8
brethe

Ja piszesz petycje to dołączam mój podpisik!!!

O właśnie wie ktoś może jaka ściągarka ściąga szybko filmy. Próbowałam na emule, ares, limewire i ... 1% w 1 godz. SUPER!!!
A bardzoo chcę obejrzeć Armageddona jeszcze raz (albo 1000 razy :P) !!!

Bella_94

wiesz co, nie wiem jak Bearshare /czy jakoś tak/ ściąga film ,ale piosenki dość dość :)

zaraz idę pracować nad treścią petycji i niebawem ją opublikuję ;P najwyżej mnie zjedzą :P

brethe

Mój podpis też macje, ale tak naprawde to nie ma sensu maliny nie odwołają, w końcu Bruce dostał już ją raczej dawno ale cuż jak tak bardzo chcecie to wysyłajte se tą petycje:)

ocenił(a) film na 6
skorpion_7

o kurwa it cant be.........

ocenił(a) film na 4
Ktos_tam

A piszcie sobie, co chceie. To i tak nie zmieni faktu, że ten film to badziewie. Gdyby nie Steve Buscemi to tego wogóle nie dałoby się oglądać.

ocenił(a) film na 8
Lena_Borgia

YYY O lol

Nie znasz się to nie gadaj! Film był świetny, ale jak się nie rozumie to ciężko polubić :P

Lena_Borgia

daj spokój... nie warto się nawet wysilać, bo się jeszcze dowiesz, że to TY nie znasz się na filmach :P

Ktos_tam

dla ciebie to jest za dobre ty lubisz muminki............
.

ocenił(a) film na 4
krysti15miszcz

Gdzieś już ten tekst (z muminkami) widziałam. Komu go zwinąłeś, bracie?
Tak, tak, ten film jest dla mnie zdecydowanie za dobry, po prostu nie jestem w stanie wychwycić jego subtelnych niuansow oraz skomplikowaniej i bogatej symboliki. Szczerze zazdroszczę wam waszych wyrafinowanych gustów.

ocenił(a) film na 8
Lena_Borgia

Boże!
Czepiasz się! Właśnie szczerze można pozazdrościć naszych gustów.

Bella_94

ooj ale macie problem. Przecież ta 'petycja' to po żeby zebrać fanów (Maliny nie da się oczywiście odwołać:P), a już się z tego TAKIE HALO robi. Spokojnie;) kto nie lubi nie musi czytać, a kto lubi może się wypowie co mu się najbardziej w filmie podobało? ;)

pozdrwiam! xd

Bella_94

Oj, tobie zazdroszczę w szczególności. Wybacz chwilową słabość, ale zerknąłem Ci w ulubione. :D

Katatsuburi

Ty lepiej idź do psychiatry a nie udzielasz się o sprawach na które jesteś za głupi więc idź do mamusi possaj cyca a nie pierdolisz głupoty.

ocenił(a) film na 8
skorpion_7

Mi się podobało to poświęcenie!
I oczywiście jak ten ojciec znalazł ją u tego chłopaka <lol2>

Bella_94

dobre to było i polowanie ;d

no i końcówka, ojjj:(

skorpion_7

Sorry, ee... SkorpioN. Widzę, że ostry z ciebie gracz ;]

ocenił(a) film na 4
Katatsuburi

No, i argumentacja godna mistrzów retoryki ;)

Katatsuburi

wybaczam :P po to są ulubione, żeby zerkać
każdy lubi co innego

Katatsuburi

mi też wybacz słabość - Tobie też zerknęłam i chyba nawet dopatrzyłam się kilku takich filmów co i ja lubię ;)

ocenił(a) film na 8
brethe

O ja! Ale macie problemy!
Każdy ma swój gust!!! I przestańcie się siebie nawzajem czepiać! Ja byłam na profilu każdej osoby z tego forum i każdy ma coś co lubie i ja! :P

Pozdrawiam

P.S Idę oglądać Armageddona :)

Bella_94

no właśnie
wszyscy idziemy oglądać Armageddona :):)