PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=9}
7,4 256 tys. ocen
7,4 10 1 255991
5,9 55 krytyków
Armageddon
powrót do forum filmu Armageddon

... wręcz perfecto! miał byc moim ulubionym filmem, ale wszystko jakby legło w gruzach kiedy na reszcie wylecieli. raz źle sie działo, po tem znowu dobrze, raz to, raz tam to, raz rozpaczali, a po tem sie cieszyli i znowu cos im nie wychodziło, i tak w kółko... to jak dla mnie było mega dziwaczne! nie wiem.. może chcieli tak podtrzymac w napieciu.. ale mnie to juz zaczynało nudzic.
najbardziej mnie zasmucili tym, że zabili mi Oscara. po co wgl go reklamowali skoro jak dla mnie zagrał tylko troche, nawet bym tego nie nazwała drugoplanową rolą, i jeszcze wgl sie nim za bardzo nie przejeli, jak umarł.. dobrze, że choc nie zabili Miśka :))
jak dla mnie scenografia tez do niczego, wygldało prędzej na jaskinie to wszystko.

ocenił(a) film na 5
mlaczarnafm

Najciekawszą postacią był rosyjski astronauta jak dla mnie :D Wątek miłosny filmu nieco żałosny, niestety. A akcja choć zapowiadała się dobrze, to zgadzam się że wyszła fatalnie

Hannah_Dora

haha najlepsze było to jak ''naprawił'' śilnik czy co to tam było :DD no i wgl powinni sie zastanowic, czy chcą aby była to komedia, czy dramat gdzie prawie wszystkich uśmiercają, a oni to pomieszali.. bezsensu :/

mlaczarnafm

Filmweb oznacza to "coś" jako film akcji/katastroficzny. Z tym drugim to się mogę zgodzić. Rzeczywiście wyszła katastrofa. Film przereklamowany. Aktorstwo bardzo średnie, akcja bardzo średnia, za od ociekającego patosu amerykańskiego robi się nie dobrze. Bruce.... czemuś przyjął rolę do tego czegoś?:(