był zachwycony, mówił , że nawet płakał. Jest on malarzem oraz grafikiem komputerowym
:D Mówił, że niektórzy ludzie chcieli zwrotu pieniędzy, za to, że film był niemy.
nie dyskutuj z Xanaxem bo to cham i konfident(szczeka,a potem zgłasza komentarz jako obraźliwy) wieśniak:D
jesteś KONFIDENTEM I to takim najgorszym..OSTRZEGAM PRZED XEROXEM!!
zresztą ponownie dałeś popis swojej elokwencji buraczku,a dla innych to tu na forum jest wymiana zdań gdzie po koloei zablokowane są MOJE wpisy.
twoja stara to kυrwa, nie znasz starego, więc nic dziwnego żeś patologicznym ścierwem
twoja stara to kυrwa, nie znasz starego, więc nic dziwnego żeś patologicznym ścierwem
Nie wiem czy najlepsze, bo ten film nie jest filmem niemym, a uparcie twierdzi sie że jest. Skoro bohaterowie filmu mówią, to nie wiem czy ten żart jest aż tak dowcipny. Najwyraźniej ktoś filmu nie oglądał.
Człowieku skończ z tym monotematycznym bełkotem i nachalnym monopolem na śmieszność. Stań się tym o co walczysz - tworem niemym.
Może jakiś konkretny argument? Też uważasz ze ten film jest niemy? Czy poprostu go nie widziałeś i nie wiesz o czym ja mówię? Bełkot to ty wypluleś w tym momencie, i stałeś sie tak śmieszny, że aż żałosny. Arcydzieło nie musi byc nieme, o nic nie walczę. Film jest wybitny, dawno sie tak dobrze nie bawiłem, pomimo że są w nim słowa.
ale wy macie słabe żarty. ja wam zaraz powiem co jest śmieszne a co nie, a kto się zaśmieje w złym momencie od razu seria z karabinu. porządek musi być!
problemów z rozróżnieniem co jest śmieszne a co nie, być nie powinno, bo przecież śmieszne jest tylko to co ja piszę. a w ogóle tego filmu nikt tak dobrze nie obejrzał jak ja, więc powinno się zablokować możliwość dodawania komentarzy pod tym filmem dla reszty świata. tylko ja będę dodawać, bo jestem najśmieszniejszy i najmądrzejszy!
ej, znacie jakies dobre kodeki ? sciagnalem juz 3 rozne wersje tego filmu i probowalem inne kodeki i dzwieku jak nie bylo tak i nie ma...
juz mnie 'kurvica' bierze z tym...
może był, ale trochę dziwny, skoro właśnie takie jest rozwiązanie, zdaje się, na ponad 90% problemów z dzwiękiem.