Artysta

The Artist
2011
7,5 51 tys. ocen
7,5 10 1 51398
7,4 52 krytyków
Artysta
powrót do forum filmu Artysta

był zachwycony, mówił , że nawet płakał. Jest on malarzem oraz grafikiem komputerowym
:D Mówił, że niektórzy ludzie chcieli zwrotu pieniędzy, za to, że film był niemy.

s21n

nie dyskutuj z Xanaxem bo to cham i konfident(szczeka,a potem zgłasza komentarz jako obraźliwy) wieśniak:D

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
Xerxo

jesteś KONFIDENTEM I to takim najgorszym..OSTRZEGAM PRZED XEROXEM!!
zresztą ponownie dałeś popis swojej elokwencji buraczku,a dla innych to tu na forum jest wymiana zdań gdzie po koloei zablokowane są MOJE wpisy.

schfyo

a nie wspomnianego wieśniaka:D

Xerxo

powtarzasz się sprzedawczyku!:D

Xerxo

zaciął się,czy co??:D

Xerxo

no jednak debil ten xerxo..i to monotematyczny:D+konfident:D

Xerxo

twoje dwie stare to przecież pedały,toteż wyluzuj konfidencie:D

ocenił(a) film na 7
schfyo

twoja stara to kυrwa, nie znasz starego, więc nic dziwnego żeś patologicznym ścierwem

Xerxo

HAHAHAHAA,ty żałosny pomiocie dwóch pedałów:D

ocenił(a) film na 7
schfyo

twoja stara to kυrwa, nie znasz starego, więc nic dziwnego żeś patologicznym ścierwem

Xerxo

konfident:D

ocenił(a) film na 7
schfyo

Xerxo

pała!:D..czyt:KONFIDENT!:D

ocenił(a) film na 7
schfyo

Xerxo

bla,bla,bla...KONFIDENCIE!:D

Xerxo

No i spieprzył temat kuzyna...

InSides

no to łeb jest widzisz sam InSides...

paulina515_PL

Mój kuzyn pytał się "Artysty" o chodzenie ale nikt mu nie odpowiedział

czlowien

A mój kuzyn nie mógł przemówić po seansie.

ocenił(a) film na 9
czlowien

Hahah najlepsze

ocenił(a) film na 7
Tortuga033

Nie wiem czy najlepsze, bo ten film nie jest filmem niemym, a uparcie twierdzi sie że jest. Skoro bohaterowie filmu mówią, to nie wiem czy ten żart jest aż tak dowcipny. Najwyraźniej ktoś filmu nie oglądał.

ocenił(a) film na 7
Xerxo

Człowieku skończ z tym monotematycznym bełkotem i nachalnym monopolem na śmieszność. Stań się tym o co walczysz - tworem niemym.

ocenił(a) film na 7
ashu21

Może jakiś konkretny argument? Też uważasz ze ten film jest niemy? Czy poprostu go nie widziałeś i nie wiesz o czym ja mówię? Bełkot to ty wypluleś w tym momencie, i stałeś sie tak śmieszny, że aż żałosny. Arcydzieło nie musi byc nieme, o nic nie walczę. Film jest wybitny, dawno sie tak dobrze nie bawiłem, pomimo że są w nim słowa.

Xerxo

ale wy macie słabe żarty. ja wam zaraz powiem co jest śmieszne a co nie, a kto się zaśmieje w złym momencie od razu seria z karabinu. porządek musi być!
problemów z rozróżnieniem co jest śmieszne a co nie, być nie powinno, bo przecież śmieszne jest tylko to co ja piszę. a w ogóle tego filmu nikt tak dobrze nie obejrzał jak ja, więc powinno się zablokować możliwość dodawania komentarzy pod tym filmem dla reszty świata. tylko ja będę dodawać, bo jestem najśmieszniejszy i najmądrzejszy!

ferrrara

o kurcze!..Ferrrara ajm sory!;)

ashu21

ashu....YAAAAAAAAAAAAAAAAAA!

paulina515_PL

ej, znacie jakies dobre kodeki ? sciagnalem juz 3 rozne wersje tego filmu i probowalem inne kodeki i dzwieku jak nie bylo tak i nie ma...
juz mnie 'kurvica' bierze z tym...

ocenił(a) film na 6
AuSeR

ściągnij sobie k -lite codec pack i po problemie :)

ocenił(a) film na 7
miko1356

a to nie był żart?

ocenił(a) film na 7
dzebedisa

a to nie był ?

ocenił(a) film na 7
Xerxo

może był, ale trochę dziwny, skoro właśnie takie jest rozwiązanie, zdaje się, na ponad 90% problemów z dzwiękiem.

ocenił(a) film na 6
paulina515_PL

Nie jestem ani grafikiem, ani malarzem. Może dlatego nie płakałam. Film mnie nudził. Nie mam nic do kina niemego Chelovek s kinoapparatom oglądałam bez znudzenia mimo "braku fabuły". Doceniam hołd składany kinu niememu i nie twierdzę, ze film był jakiś najgorszy, tyle, że nudny.