Na prawdę dobry film ciekawa fabułą tylko był jeden minus który totalnie nie pasował do filmu to ten gang skinheadów WTF?? co to miało być tak jak by totalnie inny film dla dziecki rozrywka ich przebranie piła spalinowa bazzukkaa itp po prostu jak z komedii po za tym żenującym głupkowatym na taki niskim poziomie faktem bardzo dobry film.
Ech, to cały smaczek w tym pojechanym filmie! Gra z konwencją - bracia neofaszyści z piłą spalinową to chyba nawiązanie do jednocześnie z pięciu motywów: braci ze "Świętych z Bostonu" (zwłaszcza poprzez scenę rozmowy z trupem świeżo zamordoowanego byłego policjanta (Bena Afflecka) o niebie i wybaczeniu; wszystkich rozpierduch w stylu "Masakra teksańską piłą" etc. i generalnie reguł filmów sensacyjnych - mnóstwo krwi, wszystkie możliwe rodzaje broni i radocha zabijaków z nowego trupa. Świetny motyw z obryzaniem opuszków palców w więzieniu przez Acostę no i niezły był Pistol i jego pojechane tortury.
gang skinheadow to byl najlepszy motyw w tym filmie, powinni byc glownymi bohaterami tego filmu
Wow fajnie :) 13 letni buntownik chciał pokazać różnice między skinami a neonazistami jesteś zadowolony z siebie? Chcesz prowadzić jakaś gruszą dyskusje? czy ja w jakimkolwiek zdaniu mówie o różnicy?Ja rozumiem forma buntu jesteś czadowy zrobiłeś wrażenie chcesz coś wprowadzić w to forum ale to c usiłujesz tu napisać na prawdę nie interesuje nikogo wiec daruj sobie nie potrzebną dyskursie bo dalsza konwersacja z tobą przynosi ci tylko nie potrzebne upokorzenie.Tyle z mojej strony dowiedzenia.
mozna podyskutować ale widzę ze ty już masz swoje zdanie wyrobione wieloletnim doświadczeniem ... gdzie mi 13 letniemu buntownikowi do Ciebie . Szkoda bo takie uogólnianie z Twojej strony i ludzi Tobie podobnym konczy sie na tym ze jak wyjde w martensach i haringtonce to ludzie mysla ze chce ich pozabijac .... w zadnym zdaniu nie powiedziałes o róznicy stad moja drobna uwaga .... również dziekuje