jesli lubicie filmy s-f ,w ktorych rzeznia przeplata sie z totalnie chybionymi emocjami bohatera to polecam.
Ten film jest wprost zenujacy - z prostych powodów nie moglem go dokonczyc (przewijalem ostatnie 10 min z ciekawosci) - bylem zazenowany ... calkowita strata czasu,
juz nieraz wpadaly mi w rece gorsze produkcje ,dlatego daje mu 4/10 (rozbawily mnie niektore sceny, i ta dramatyczna koncowka -dali popalic ,o malo co sie nie poplakalem ... ze smiechu)
Ja na to przymknąłem oko ;) na początku zanosi się na lekki klimat z Przekrętu albo Ocean's Eleven , a na końcu dramat coś ala Rewolwer ...
Dobra muzyka i kilka mocnych akcji to główne zalety tego filmu. Postacie też są dobre tylko że źle to wszystko wypada w całości, w głównej mierze przez tą huśtawkę emocji ...
Szajs to wogole twoje narodziny, jak ci sie nie podoba to sie nie wypowiadaj, sciagnij lepiej dla mamy kolejne odcinki "Mody na sukces'
a ja sie nie moge zgodzic z wypowiedzia autora...moim zdaniem film bardzo fajnie sie ogladalo...a i ilosc znanych aktorow takze wypadla na plus...to przeciez nie jest film ktory ma niesc moral tylko rozrywke...jak dla mnie 8/10 choc koncowka po tej rzezni rzeczywiscie troche zwalona byla..
wiem ze to film dla 15latkow ,ale miej choc tyle szacunku zeby uszanowac czyjes zdanie.
Nie mam zamiaru znizac sie do poziomu ,zwlaszcza ze jest niedziela ;-).
aha, czyli mozna sie wypowiadac tylko wtedy gdy pisze sie peany? krytyki juz nie wolno pisac?? skoro, masz inne zdanie na temat, to postaraj sie podyskutowac a nie od razu bluzgac. to forum jest chore od nienawisci. ktos ma taki gust, ktos ma inny i koniec. dzieci neostrady i tyle...
tzn. nie nazwal bym tego szajsem, ale szczerze powiedziawszy spodziewalem sie czegos lepszego. jak dla mnie wszystkiego byl tu przesyt, momentami wydawalo sie, ze niektore watki wepchneli na sile. ogolnie daje -6/10.