Mam nadzieję, że film będzie również udany jak Silent Hill, Resident Evil czy Książę Persji. Te filmy
oparte o gry naprawdę im się udały. Bardzo lubię AC, więc liczę na godne uwagi dzieło.
A i w robil Altaira czy kto tam będzie, muszą obsadzić kogoś przystojnego z pięknym głosem :-) Bo
mam mieszane uczucia co do Michaela Fassbendera, wolałabym aby umieścili, jakiegoś młodego
nieznanego dotąd aktora :-)
Aj dobra widzę, że nie da się z tobą na poziomie rozmawiać, jak to na FW bywa. Nie mówię, że są lepsze od gier i na pewno nie będą, ale uważam, że im się udały.
>Te filmy w porównaniu do gier to filmy klasy B!
Hahahahah :-D Ok, ale tu nikt nie porównuje filmów do gier. Zresztą nawet nie można zrobić takiego porównania. Filmy porównujesz z innymi filmami, gry z grami... O matko geniusz!
Jak to nie można? Ten film posysają w porównaniu do gier. Zamiast się trzymać oryginału to jaja sobie robią.
Przecież jakby chcieli oddać całą fabułę gry ze wszystkimi szczegółami, rozmowami, wydarzeniami itp, to musieliby serial nakręcić.
princa nie trudno zrobic w formie filmu jako ekranizacja gry.... filmy resident powinny byc osadzone w uniwersum gry...silent hill ekranizacja gry
A to nagrałbyś to lepiej? Według mnie filmy dobre.
A odnośnie seriali, to była ironia, bo jakby je nakręcili, to byłoby w nich wszystko, albo dodaliby dużo od siebie
Nieeeee!!! W głownej roli nikogo przystojnego z pięknym głosem, a już napewno nie młodego!! Głowny bohater ma wygladać jak assassin, a nie jakiś wymuskany goguś dla nastolatek.
To dziwne masz pojęcie "młodego z pięknym głosem", jako goguś dla nastolatek? To sorry.
Młody i nieznany dotąd aktor, to nie znaczy 12latek z łan dajrekszyn, ale dobrze zbudowany koleś koło 30tki (według mnie taki jest młody i atrakcyjny facet!). W grach z serii AC nie było dziadków pod 60tke. Może ty takich preferujesz, ja wolę kogoś podobnego właśnie do postaci z tych gier. A piękny głos wg mnie, to męski głos, a nie głos Bieberka (tak jak ty sugerujesz, że jakiegoś gogusia), to np głos taki jaki w grze AC miał Connor bądź taki seksowny głos jaki jest podłożony w grze Thief dla Garreta. Dla mnie to jest piękny głos.
Naprawdę wszystko trzeba tutaj tłumaczyć?!
Ja też mam nadzieje że będzie dobry, bo szkoda psuć tak świetnego materiału na film. Jak dotąd najbardziej podobał mi się film ( oczywiście oparty na grze ) Książę Persji. Chyba najlepiej się udał. Reszta którą wymieniłeś też była niezła. A co do Michaela Fassbendera, bedziesz musiał mu zaufać. Ja na początku też za nim nie przepadałem. Teraz wiem że potrafi super zagrać. Może i znalazł by się ktoś lepszy, ale uwierz że, Michael to nie najgorszy wybór ;)
Powiem Ci że widziałam Michaela w paru filmach, ale jak zamknę oczy, to przypomina mi się David z Promka.... Ojej te jego blond włosy. Masakra. Ale za to w Bękartach już mu bliżej do Desmonda. W sumie czy on zagra czy nie, to i tak na pewno bohater filmowy mi przypadnie do gustu. Cieszę się, że ktoś wpadł na pomysł ekranizacji ^^
W żadną z tych gier nie grałem xD Wiem to grzech. W AC tylko w 2 i Revelations; RE w 5 i 6; Silen Hill tylko na yt gamepley oglądałem, a o księciu Persji nic nie wiem. Jak dla mnie z tego co wiem to pierwszy RE był bardzo dobry w porównaniu z pierwszą częścią gry. Silent Hill tak samo bardzo dobry. Książe... to nie wiem ale słyszałem i złe i dobre opinie. A co do AC to Michael według mnie jest rewelacyjnym wyborem ale jeśli chodzi o sam film to jak znam życie będzie jak w RE czyli NA PODSTAWIE a nie EKRANIZACJA.
Typie nie posraj się . Jesteś chyba najaktywniejszą osobą w dziedzinie hejtu tego filmu. Nawet traileru nie ma, a ten już narzeka. Pożyjemy ,zobaczymy !
Hejtu tego filmu? Nie pokręciło ci się coś w główce? Ja nigdy nie narzekałem na ten film, a ni go nie krytykowałem.