5,6 85 tys. ocen
5,6 10 1 85120
3,1 28 krytyków
Assassin's Creed
powrót do forum filmu Assassin's Creed

Mam nadzieję, że film będzie również udany jak Silent Hill, Resident Evil czy Książę Persji. Te filmy
oparte o gry naprawdę im się udały. Bardzo lubię AC, więc liczę na godne uwagi dzieło.
A i w robil Altaira czy kto tam będzie, muszą obsadzić kogoś przystojnego z pięknym głosem :-) Bo
mam mieszane uczucia co do Michaela Fassbendera, wolałabym aby umieścili, jakiegoś młodego
nieznanego dotąd aktora :-)

udały? GÓWNO! Te filmy w porównaniu do gier to filmy klasy B!

użytkownik usunięty
The_Fallen

Aj dobra widzę, że nie da się z tobą na poziomie rozmawiać, jak to na FW bywa. Nie mówię, że są lepsze od gier i na pewno nie będą, ale uważam, że im się udały.

>Te filmy w porównaniu do gier to filmy klasy B!
Hahahahah :-D Ok, ale tu nikt nie porównuje filmów do gier. Zresztą nawet nie można zrobić takiego porównania. Filmy porównujesz z innymi filmami, gry z grami... O matko geniusz!

Jak to nie można? Ten film posysają w porównaniu do gier. Zamiast się trzymać oryginału to jaja sobie robią.

użytkownik usunięty
The_Fallen

Przecież jakby chcieli oddać całą fabułę gry ze wszystkimi szczegółami, rozmowami, wydarzeniami itp, to musieliby serial nakręcić.

princa nie trudno zrobic w formie filmu jako ekranizacja gry.... filmy resident powinny byc osadzone w uniwersum gry...silent hill ekranizacja gry

użytkownik usunięty
The_Fallen

A to nagrałbyś to lepiej? Według mnie filmy dobre.
A odnośnie seriali, to była ironia, bo jakby je nakręcili, to byłoby w nich wszystko, albo dodaliby dużo od siebie

seriale to genialne byłyby w uniwersum residenta...jezuu!!! Ile tam fajnych rzeczy można by dać!

The_Fallen

Gdyby Silent Hill nie był dobry, nie zachęciłby mnie do zagrania w grę.

hr_dooku

film był spoko,ale do gry mu DAAALEKO

The_Fallen

Zgadzam się, ale dobrze, że chociaż muzykę z gry wykorzystali.

Nieeeee!!! W głownej roli nikogo przystojnego z pięknym głosem, a już napewno nie młodego!! Głowny bohater ma wygladać jak assassin, a nie jakiś wymuskany goguś dla nastolatek.

użytkownik usunięty
Pijany_Mistrz

To dziwne masz pojęcie "młodego z pięknym głosem", jako goguś dla nastolatek? To sorry.
Młody i nieznany dotąd aktor, to nie znaczy 12latek z łan dajrekszyn, ale dobrze zbudowany koleś koło 30tki (według mnie taki jest młody i atrakcyjny facet!). W grach z serii AC nie było dziadków pod 60tke. Może ty takich preferujesz, ja wolę kogoś podobnego właśnie do postaci z tych gier. A piękny głos wg mnie, to męski głos, a nie głos Bieberka (tak jak ty sugerujesz, że jakiegoś gogusia), to np głos taki jaki w grze AC miał Connor bądź taki seksowny głos jaki jest podłożony w grze Thief dla Garreta. Dla mnie to jest piękny głos.
Naprawdę wszystko trzeba tutaj tłumaczyć?!

Pijany_Mistrz

Osobiście posadziłbym w tej roli Viggo Mortensena, gdyby był z 10 lat młodszy :| Eh...

ocenił(a) film na 7

Ja też mam nadzieje że będzie dobry, bo szkoda psuć tak świetnego materiału na film. Jak dotąd najbardziej podobał mi się film ( oczywiście oparty na grze ) Książę Persji. Chyba najlepiej się udał. Reszta którą wymieniłeś też była niezła. A co do Michaela Fassbendera, bedziesz musiał mu zaufać. Ja na początku też za nim nie przepadałem. Teraz wiem że potrafi super zagrać. Może i znalazł by się ktoś lepszy, ale uwierz że, Michael to nie najgorszy wybór ;)

użytkownik usunięty
pionder23

Powiem Ci że widziałam Michaela w paru filmach, ale jak zamknę oczy, to przypomina mi się David z Promka.... Ojej te jego blond włosy. Masakra. Ale za to w Bękartach już mu bliżej do Desmonda. W sumie czy on zagra czy nie, to i tak na pewno bohater filmowy mi przypadnie do gustu. Cieszę się, że ktoś wpadł na pomysł ekranizacji ^^

ocenił(a) film na 5

W żadną z tych gier nie grałem xD Wiem to grzech. W AC tylko w 2 i Revelations; RE w 5 i 6; Silen Hill tylko na yt gamepley oglądałem, a o księciu Persji nic nie wiem. Jak dla mnie z tego co wiem to pierwszy RE był bardzo dobry w porównaniu z pierwszą częścią gry. Silent Hill tak samo bardzo dobry. Książe... to nie wiem ale słyszałem i złe i dobre opinie. A co do AC to Michael według mnie jest rewelacyjnym wyborem ale jeśli chodzi o sam film to jak znam życie będzie jak w RE czyli NA PODSTAWIE a nie EKRANIZACJA.

AnthonyCole

Widze, że niewiele wiesz. Ubisoft zamierza robić filmy spójne z grą.

The_Fallen

Typie nie posraj się . Jesteś chyba najaktywniejszą osobą w dziedzinie hejtu tego filmu. Nawet traileru nie ma, a ten już narzeka. Pożyjemy ,zobaczymy !

Wilku0904

Hejtu tego filmu? Nie pokręciło ci się coś w główce? Ja nigdy nie narzekałem na ten film, a ni go nie krytykowałem.

ocenił(a) film na 5
Wilku0904

To było do mnie?

ocenił(a) film na 5
The_Fallen

Mam nadzieję :)
Będę zachwycony.

użytkownik usunięty
AnthonyCole

Całkiem możliwe. Jestem bardzo ciekawa filmu, a on dopiero za prawie 2 lata...