PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=659803}
5,6 85 tys. ocen
5,6 10 1 84875
3,3 35 krytyków
Assassin's Creed
powrót do forum filmu Assassin's Creed
użytkownik usunięty
Slowianin

Co prawda w grę za dużo nie grałem, teraz będę miał sobie zamiar poważniej sie jej przyjrzeć, ale wydaje mi się, że wybór jak najbardziej prawidłowy. Niech tylko ogarną jakiegoś ciekawego reżysera (może Marc Webb, albo pięknie by było gdyby udało się zatrudnić Nolana, ale to raczej takie moje małe marzenie) i powinno być ok. Liczę, że "Assasin's Cread" będzie przynajmniej tak znośne jak "Książę Persji", pożyjemy, zobaczymy.

Niby ok, ale wolałbym tego na kim wzorowali wygląd Desmonda.

The_Fallen

Typowy polaczek...
Ten ktoś nawet aktorem mógł nie być.

Slowianin

Przestań mnie ku.rwa nazywać typowym polaczkiem.

Imię tego na kim się wzorowali to Franscesco Randez i jest modelem. W różnych filmach jako aktorów zatrudniają modelki i modeli to czemu i tu mieli by go nie zatrudniać? Na przyszłość nie obrażaj kogoś, samemu będąc niczym typowy polaczek.

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
Slowianin

TF3 nie jest chłamem. Lubisz ambitniejsze filmy to nie wyzywaj w 100% rozrywkowych filmach. Wtedy stajesz się i debilem i typowym polaczkiem.
Zresztą myślę, że zagrałby dobrze. Model potrafi zagrać w porównaniu do modelki która była w TF3 beznadziejna.

The_Fallen

Jest Fassbender, lepiej być nie mogło. Wyglądem pasuje mi jak najbardziej i głos Michael'a jest wyjątkowo dobry, już nie mogę się doczekać jego wymowy "Requiescat in pace" :)

Slowianin

Z wyglądu nie pasuje. Jeżeli ucharakteryzują to ok, ale muszą się ostro postarać.

The_Fallen

Nie musi być identyczny. A z resztą jak dostał propozycję zagrania Magneto to też było narzekanie przez takich "polaczków" jak ty, a wyszło dobrze.

http://tbreak.com/movies/files/2012/07/assassinscreedbig.jpg
http://i.jeuxactus.com/datas/jeux/a/s/assassin-s-creed/xl/assassin-s-creed-artwo rk-4ffae1681870c.jpg

Slowianin

Stwierdzam, że jesteś debilem. Ja nie narzekam tylko wyrażam opinię o jego wystąpieniu w tym filmie. I nie nazywaj mnie polaczkiem.

The_Fallen

Źle się wyraziłem pisząc "narzekanie", chodzi mi głównie o to, że piszczysz "mogło by być lepiej" jak typowy polaczek.

The_Fallen

Jakie przekleństwa. Tu się spotykają dwa trolle dopiero. Miałeś dokończyć ten dowcip o dwóch trollach.

Mowiacy_do_reki

Śledzisz mnie trollu?

ocenił(a) film na 9
Slowianin

Super, tyle że praktycznie wszystkie rysy twarzy Altaira są zasłonięte przez kaptur -,-

ocenił(a) film na 6
The_Fallen

Gdzie powiedziano, że w filmie ukazane będą losy Altaira czy Ezio? Wiadome jest tylko to, że Fassbender zagra Desmonda.

Crankes

ich wszystkich miałby grac a tylko o losach Desmonda to watpie.

ocenił(a) film na 5
The_Fallen

Kurda! właśnie zastanawia mnie jak to wszystko będzie wyglądać.

Aballister87

Kur.wa jego mać. W jaką dyskusję bym nie zajrzał to wszędzie jakieś prostackie przepychanki w stylu "moja racja jest najmojsza" Można odnieść wrażenie, że ludzie w tym kraju przez kino zamiast się ubogacać duchowo to stają się zawzięci, nieustępliwi, chamscy i po prostu tępi.

TommyTheTiger

Z tym, że nikomu swojej racji nie narzucam.

Crankes

Dokładnie nie powiedziano że zagra Desmonda tlyko że głównego bohatera a film będzie oparty o Assassin's Creed ja obstawiam że to nie będzie opowieść z gry gdyż Desmond był 17 obiektem na którym eksperymentowano z Anonimusem,A jakby ktoś zagłąbił się w Całe Universum to wie że np Przed Altairem był przodek z Cesarstwa rzymskiego i paru innych których nie pamiętam,A jednym z najciekawszych obiektów przed Desmondem był obiekt 16 zobaczcie jak wygląda w grze AC:Revelations prawie identycznie jak Fassbender

Slowianin

jeśli dobrze pamiętam bo nie jestem pewien to tylko Ezio używał tego zwrotu :)

Slowianin

slowianin ogarnij łeb spasie...

Slowianin

Jestem fanką całej serii. Bardzo mnie ta gra wciagneła. nooo bardzo to malo powiedziane. A wiadomosc o filmie na jej podtawie to juz calkowite spelnienie marzen w tym zakresie. Gra, ksiazki, teraz film. Nooo ii na dodatek Ubi czuwa nad wszystkim, wiec zaden gniot z tego nie wyjdzie. Oni juz o to zadbaja, o kazdy najmniejszy szczegolik, jestem tego pewna. Bedzie na maksa dopracowane... prynajmniej mam taka nadzieje. czekamy na to cudenko. czekamy. A co do ,,rozmowy'' pozywej. Kazdy ma prawo wyrazic swoje zdanie. I widze zee Fallen ma wiedze na temat AC. Owszem... tez myslalam, ze poszukiwania obsady beda skierowane w strone odwzorowania podobizy Desmonda. Wgl calej naszej 3 asasynów. Chociaz wyborem nie jestem zawiedzona :)
Tommy co do Twojej ostatniej wypowiedzi. Tez odnoszę takie wrazenie. Ze kazdy film był by najwiekszym hitem jakby jakas tam osoba go rezyserowala jakby ktos tam zagral i jakby jeszcze inny tabun ludzi byl pozamieniany ... chyba niektorym ciezko pojac ze film to wizja grupy ludzi. nie wszystkim musi sie podbac. ;)

użytkownik usunięty
Slowianin

Lubię Fassa, ale średnio mi się widzi w tej roli.

Mnie tez. Wolałbym tamtego kolesia, no ale jeżeli go nie wzięli to mogli kogoś bardziej podobnego, bo Fass na bohatera tej gry nie pasuje zbytnio.

ocenił(a) film na 5
The_Fallen

Mnie także Fassbender raczej średnio pasuje. Wydaje mi się, że lepszy byłby w tej roli np. Jared Leto. jednakże i tak mogło być dużo gorzej. Miejmy tylko nadzieję, że film wyjdzie fajnie i będzie co oglądać i kontynuować.

ElGregoro

Niom, bo jeżeli zekranizują dosłownie wszystkie części no to by było trudno. Może niech pokaża inne obiekty. Np. 14 lub 9

ocenił(a) film na 5
Slowianin

Z tego co wiem ma Grać Desa więc Musi go być na pewno więcej i ciekawiej niż w grze bo jeśli ktoś nie jest fanem to może mu sie nie spodobać

Slowianin

Pewnie, że z wyglądu nie pasuje, ale ostatecznie to nie ma większego znaczenia, bo jest genialnym aktorem, w tym momencie na samym szczycie. Zatem z punktu widzenia marketingowego i artystycznego strzał w dziesiątkę. A jeśli się nie powiedzie... Fassbender i asasyni spadną razem z wysoka ;)

Slowianin

jest genialnym aktorem, a to najważniejsze. i ma świetny głos oraz talent do języków, mówi świetnie i niemieckim i angielskim, myślę że języki w Ac nie będą problemem. i nie ma co się czepiać o jego wygląd. jedyne co mi nie pasuje to to że Fass jest troche starawy, a przynajmniej wygląda starzej niż te swoje 35. ale w każdym razie nie mogę się doczekać ekranizacji AC :3

Slowianin

Trudno mi cokolwiek powiedzieć o tym aktorze, bo widziałem go jedynie w Bękartach Wojny, ale wydaje mi się, że mogli wybrać gorzej. Z wyglądu jest ok ;).

Slowianin

Nie jest podobny do Desmonda bo podejrzewam że w filmie nie będzię historio Desmonda a jego poprzednika, zobaczcie sami Fassbender wygląda niemal identycznie jak ten poprzednik Desmonda, zobaczcie sb Obiekt 16 assassin's creed wiki