http://moviepilot.com/posts/2015/08/27/first-look-at-michael-fassbender-in-assas sin-s-creed-3502687?utm_source=fb-stream-post&utm_medium=facebook&utm_campaign=f irst-stealthy-look-at-michael-fassbender-in-assassin-s-creed
Sądząc po kostiumie Fassbender będzie grał asasyna w jakimś starszym okresie. Mam nadzieję, że nie zrobią z tego jakiegoś kiczu.
"Callum Lynch (Michael Fassbender) discovers he is a descendant of the secret Assassins society through unlocked genetic memories that allow him to relive the adventures of his ancestor, Aguilar, in 15th Century Spain. After gaining incredible knowledge and skills he’s poised to take on the oppressive Knights Templar in the present day."
Już wiem ;) Po prostu to zdjęcie widziałam na stronie, gdzie pisało coś po rusku, więc nawet nie wchodziłam w ten link, bo wiedziałam o jakie zdjęcie chodzi (które wiadomo, krąży po internecie już od paru godzin).
Pozostaje tylko czekać na tą V-wieczną Hiszpanię.
Wygląda świetnie, będzie on nową postacią pochodzącą z Hiszpanii.Bałem się że przekombinują i dostaniemy wygląd zupełnie nie pasujący do tego co widzieliśmy w świecie gry.
Coś okropnego. Taka smukła sylwetka? Wygląda jakby to kobieta byłą w tym stroju a nie facet. A strój sam w sobie wygląda jakby był zrobiony ze słomy.