Oj trzeba na to jeszcze trochę poczekać :D Bo tak jak onona46 napisała "nawet dokładnie nie wiadomo kiedy premiera, a co dopiero zwiastun :)". Jednak mam nadzieje, że ten 2015/2016 rok to ostateczna decyzja :)
Jak produkcja nawet nie ruszyła, obsada nie jest znana, nawet reżyser niepewny, o premierze nie wspominając, to jakim cudem mają być jakieś zdjęcia z planu?
Wchodzisz na profil tego filmu, a tan sam Fassbender jako potencjalny główny bohater. Więc jak, mieliby kręcić film tylko z nim? No weź się nie zasłaniaj tym, że nie śledzisz niby informacji o tym filmie, bo to gruba przesada. Wystarczy, że tutaj wejdziesz i już wszystko widzisz.
Ja tylko zadałem pytanie, nie musisz tak na mnie naskakiwać ( kolega wyżej pytał się o zwiastun to z nim pogadaj ).
Spokojnie, ja też nie wiedziałem że nic nie wiadomo, niektóre produkcje są mocno chronione i mało wiadomo, więc czasem można mieć podejrzenia. Tym bardziej że Assassin's Creed zapowiada się na coś grubszego.
Nie no bez przesady. Przy produkcji nowego Star Wars, wiemy nawet, że Ford miał kontuzję kostki ;) Wiemy dużo, znamy obsadę, a zdjęcia ruszyły już jakiś czas temu. W pierwszym kwartale 2015 można spodziewać się już trailera.
Zważywszy na to, że AC szykuje się na dużą produkcję, informacje nie będą skrzętnie ukrywane.