PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=659803}
5,6 85 tys. ocen
5,6 10 1 84879
3,3 35 krytyków
Assassin's Creed
powrót do forum filmu Assassin's Creed

Witam. Ktoś sie moze kiedy wydany zostanie zwiastun? :)

ocenił(a) film na 5
pogromcaaa

Nawet dokładnie nie wiadomo, kiedy premiera, a co dopiero zwiastun :)

pogromcaaa

Oj trzeba na to jeszcze trochę poczekać :D Bo tak jak onona46 napisała "nawet dokładnie nie wiadomo kiedy premiera, a co dopiero zwiastun :)". Jednak mam nadzieje, że ten 2015/2016 rok to ostateczna decyzja :)

ocenił(a) film na 4
Edin181

a są w ogóle jakieś zdjęcia z planu ?

Yeety21

Tak szczerze to nie liczyłbym na to :/

ocenił(a) film na 1
Yeety21

Jak produkcja nawet nie ruszyła, obsada nie jest znana, nawet reżyser niepewny, o premierze nie wspominając, to jakim cudem mają być jakieś zdjęcia z planu?

ocenił(a) film na 4
Banana_Power

tak tylko zapytałem, bo nie śledzę wiadomości o tym filmie

ocenił(a) film na 1
Yeety21

Wchodzisz na profil tego filmu, a tan sam Fassbender jako potencjalny główny bohater. Więc jak, mieliby kręcić film tylko z nim? No weź się nie zasłaniaj tym, że nie śledzisz niby informacji o tym filmie, bo to gruba przesada. Wystarczy, że tutaj wejdziesz i już wszystko widzisz.

ocenił(a) film na 4
Banana_Power

Ja tylko zadałem pytanie, nie musisz tak na mnie naskakiwać ( kolega wyżej pytał się o zwiastun to z nim pogadaj ).

ocenił(a) film na 7
Banana_Power

Spokojnie, ja też nie wiedziałem że nic nie wiadomo, niektóre produkcje są mocno chronione i mało wiadomo, więc czasem można mieć podejrzenia. Tym bardziej że Assassin's Creed zapowiada się na coś grubszego.

ocenił(a) film na 1
a_f1

Nie no bez przesady. Przy produkcji nowego Star Wars, wiemy nawet, że Ford miał kontuzję kostki ;) Wiemy dużo, znamy obsadę, a zdjęcia ruszyły już jakiś czas temu. W pierwszym kwartale 2015 można spodziewać się już trailera.

Zważywszy na to, że AC szykuje się na dużą produkcję, informacje nie będą skrzętnie ukrywane.