5,6 85 tys. ocen
5,6 10 1 85120
3,1 28 krytyków
Assassin's Creed
powrót do forum filmu Assassin's Creed

pogloski sa na temat Cilliana Murphego jako assasyna

kruk581

Moim zdaniem jest za niski i niezbyt urodziwy. Poza tym sylwetką nic,a nic nie pasuje.

Ivelise

Zdecydowanie. Moim zdaniem, najlepszy, zwlaszcza zuwagi na gre, jako postac pierwszo planowa, czyli Altaira powinien grac Francisco Randez

kruk581

Pasowałby gość pod względem wyglądu, ponieważ wzorowali się na nim tworząc Altaira, ale pytanie brzmi czy okazałby się dobrym aktorem. Samo podobieństwo nie wystarczy ;) A np. Fassbender to świetny aktor.

Ivelise

Tak, do dobre pytanie, czy bylby w stanie zagrac odpowiednio. zgodze sie, Fassbender to dobry aktor i jest w stanie odegrac te role niesamowicie, tego jestem pewien. jednak fajny charakter oddawalby film jesli Randez by gral;)

kruk581

Na pewno dobrze, by to wyglądało ;) Randez pasowałby jak ulał. Ale trochę charakteryzacji dla Michaela i będzie wykapany Altair. Widziałam już zdjęcia z planu, są w google ;)

Ivelise

Jesli mozna, prosilbym tutaj jak bys mogla wstawic;)

kruk581

Wystarczy wpisać w google Assassin's Creed film i wszystko jest :) Chciałam wstawić link, ale pojawił się jakiś komunikat, że nie mogę.

Ivelise

Ale dziekuje za checi i podpowiedz;D to juz daje duzo:)

kruk581

Chociaż teraz nie jestem pewna, bo przeczytałam, że zdjęcia ruszają dopiero latem, a news był z października 2012.

Ivelise

Ale nie wiem czy czasem to nie jest Assassin's Creed Rowód. tutaj gral Romano Orzari.mialem gdzies to tam na plytce:)

kruk581

Właśnie teraz też tak patrze i to chyba będzie to :D

Ivelise

Najwyrazniej to wlasnie jest to!:P

kruk581

Tak, nie popatrzyłam na datę dodania tych zdjęć. Mój błąd. ;)

Ivelise

Nic nie szkodzi;D

Ivelise

skad wniosek ze bohaterem bedzie altair?

The_Fallen

We wszystkich newsach podają taką informację.

Ivelise

NA FILMWEBIE...I TYLKO TUTAJ JAKBYŚ NIE ZAUWAŻYŁ...NIGDZIE INDZIEJ TEGO NIE MA

The_Fallen

Poza tym jesli beda zaczynac od 1 to z pewnoscia od Altaira, od niego sie zaczelo i tak glowny watek jest, bo w pozniejszych czesciach czesto sa retrospekcje jak i wzmianki o przodku Altairze.

kruk581

Ale nikt nie powiedział, że to ma być ekranizacja. Wnioskując po słowach twórców, może być to film osadzony w uniwersum gry.

The_Fallen

Dokladnie ale i rowniez nikt nie powiedzial, ze to nie bedzie ekreanizacja.

kruk581

Bardzo wątpliwe. Ubisoft nie jest głupi by ekranizować tyle swoich gier które ma po co ekranizowac, bo jest tyle części! Za dużo by ekranizować. Raczej pójdą w tworznie uniwersum dalsze wspomagając gry filmami osadzonymi w swiecie gier

The_Fallen

Istnieje taka mozliwosc, ale wykluczyc tego tez nie mozna, co wyzej pisalem.

kruk581

ja to wykluczam bo nie kazda gra winna byc ekranizowana

The_Fallen

To bardziej od nich zalezy jak oni sobie to wyobrazaja.

kruk581

oby pozło po mojej mysli..wtedy dostaniemy wspaniałe filmy

The_Fallen

Warto pokusic sie tutaj o słowa, ktore idealnie beda pasowac. mianowicie, parafrazujac, iz Twoje twierdzenie jest nie tylko nielogiczne ale rowniez kompletnie nie warte obalenia.

kruk581

Spadaj na bambus.

kruk581

Trochę nie w temat, ale mnie ciekawi jedna rzecz: czy desmond i altair będą grani przez tego samego aktora?

Seth_22

Moim zdaniem no raczej jesli beda trzymac sie fabuly to powinien, poza tym to nawet bylo kluczowe w grze, mysle ze ak bedzie

kruk581

faktycznie pasuje :D ale tez dobry by byl hugh jackman :)

pentagram_zet

Jackman to gitesowy aktor ale kojarzony bardziej jest jako wolverine. ja chcialbym w tej roli zobaczyc kogos to bedzi kojarzony jak Assassyn:D

kruk581

no tak :) ciezko bedzie wybrac hmmm assassynem tez jest jason statham :D

pentagram_zet

jak dla mnie 'za wielka gwiazdeczka'.