PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=659803}
5,6 85 tys. ocen
5,6 10 1 84879
3,3 35 krytyków
Assassin's Creed
powrót do forum filmu Assassin's Creed

W porownaniu do innych filmow z gier to ten nie wyglada tak zle. Historia przodka dosyc mocno okrojona i za malo szczegolow ale ja to rozumiem. Film musialby trwac z 4h zeby co kolwiek rozwinac(ale i tak byloby to okrojone).To nie gra w ktora sie gralo kilka godzin z czego np historie Ezio poznajemy az w 3 czesciach gry!! Animus calkiem pomyslowy. To przechodzenie i nabywanie umiejetnosci przodka calkiem pomyslowe i wedlug mnie trzymalo sie kupy. Bo w black Flag zabijalo mnie to biurko i komputerek-wciskal enter i juz jest w Animusie. Jak widac gra tez nie trzymala sie kupy.Wiec jak mamy sie czepiac animusa to pomyslcie akurat o grze gdzie w black flagu to byl dramat ;) Fassbender dawal rade. Calkiem fajny pomysl z czasem terazniejszym. Luki w fabule niedorzecznosc? A w grze nie bylo tego?? Cos wyrwane z kontekstu cos o prekursorach pozniej malo o prekursorach itd itd A mimo to ciekawi nie? Niedosyt w kazdej czesci AC byl jest i bedzie bo mysle ze o to chodzi i na tym sie to opiera. Fajne jest to ze praktycznie w nieskonczonosc mozna wymyslac historie o assasynach i laczyc je odleglymi latami np. w 3100 roku ktos wchodzi do Animusa i synchronizuje sie z Lynchem - Fassbenderem. Wiele bzdetow bylo owszem ale calosciowo nie bylo zle.