Jeżeli chodzi o dialogi to plus,sama fabula..nieco dłużąca,zabrakło ducha przebojowości.Jeżeli
powstanie kolejna część,to pewnie ze względu na Depardieu,finansowana będzie przez Putina -:)
5/10
dla mnie to kompletna pomyłka, ten film ogłupia społeczeństwo, akcja mizerna, zero realności jaką dwie pierwsze części filmu prezentowały, gra aktorska słaba, za dużo mieszania języków choć na tym sie skupili, ale grubo z tym przesadzili przez co później nie jest to zabawne tylko głupie. Niepotrzebne dodanie wątków z bajki o wikingach, nie widzę w tym sensu i wiele wiele innych rzeczy. Zastanawiałem się nad ocena 1 a 2, ale tak naprawdę adaptacje filmowa Percego Jacksona lepiej mi się oglądało niż to, wiec dałem 1
Ten film nie miał pobudzać komórek do myślenia,tylko zapewniać rozrywkę,i w jakimś stopniu rolę tą spełnił.
Rozrywkę - a jak to zrobił? Zapełnił czas? Bo jeśli w ten sposób widzisz rozrywkę to współczuję. Jak zauważył Dark... te dialogi były tak głupie, że wręcz żenujące, już po początku chciałem wyłączyć, ale sobie myśle, nie no to Asterix, na bank będą fajne dialogi, pośmiać się będzie można. Nic takiego miejsca nie miało, zmarnowany czas, poprzednie części chyba ze 100x lepsze.