PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=562600}

Asterix i Obelix: W służbie Jej Królewskiej Mości

Astérix et Obélix: Au Service de Sa Majesté
2012
6,2 52 tys. ocen
6,2 10 1 51635
4,9 17 krytyków
Asterix i Obelix: W służbie Jej Królewskiej Mości
powrót do forum filmu Asterix i Obelix: W służbie Jej Królewskiej Mości

Rozczarowanie

ocenił(a) film na 4

Niestety kolejna część przygód Asterixa i Obelixa nie dorównuje poprzednim. Film w zasadzie
nudny, może ze trzy śmieszne sytuacje, ale nic poza tym. Żarty słabe. Jedynie parodia angielskiej
dostojności dość zabawna. Moja ocena 4/10.

Eveli22

W sumie, masz rację. Ale ja jestem bardziej wyrozumiały i przez sentyment, daję 5.

ocenił(a) film na 4
Burmistrz

Sentyment pozostaje jak najbardziej - na pewno czasu się nie traci oglądając Asterixa i Obelixa: Misja Kleopatra ;)

ocenił(a) film na 6
Eveli22

Mam dokładnie to samo odczucie. Ten film to połączenie" asterix w brytani" oraz "asterix i wikingowie" , w filmie pojawiają się także nawiązania do innych filmów. Niestety wyszło słabiej, niż poprzednie filmy, mniej śmiesznie. Nie podoba mi się to, że nie zabrali z sobą Idefixa, którego brali ze sobą zawsze! ehh. A i jeszcze pirat na bocianim gnieździe był zawsze murzynem, a tutaj nawet to zmienili, ciekawy jestem po co.

użytkownik usunięty
Deneiel

Tresera psów widocznie zabrakło. Mi film się całkiem podobał. Nieźle spisali się też nasi rodacy mówiący z angielskim akcentem :) . Pozdrawiam!

ocenił(a) film na 6
Eveli22

byłam na tym w kinie i też się zawiodłam. Najczęściej jednak jest tak, że im dalsza część tym mniej ciekawa z braku pomysłu.