Asterix i Obelix kontra Cezar

Astérix et Obélix contre César
1999
6,8 95 tys. ocen
6,8 10 1 95472
6,0 25 krytyków
Asterix i Obelix kontra Cezar
powrót do forum filmu Asterix i Obelix kontra Cezar

Znakomity

ocenił(a) film na 10

Dla mnie najlepsze przeniesienie na ekran znakomitego komiksu, znakomita reżyseria CLAUDE ZIDI, człowieka który ma na swoim koncie wyreżyserowanych kilka filmów z Louisem de Funesem, Depardieu znakomicie sprawdził się w roli Obelixa, fajny polski dubling aktorski w szczególności Wiktora Zborowskiego, Artura Barcisia i Krzysztofa Chamca.

Lukasz7890

jeśłi to jest znakomite przeniesienie komiksu na ekran to lepiej niech bedzie ostatnim takim pomysłem

wookesz

Co Ty piszesz za gupoty ??!!! Chyba masz jakies bardzo specyficzne poczucie humoru, skoro tak wspaniala komedie oceniasz na 1 ... Coz, zal mi Cie .... Pozdro ;)

Shurtugal_Eragon

hmmm mi też żal ludzi których bawi tak beznadziejny humor....
Jest tylko jedna sprawa. Nie oglądałem tego filmu w oryginale tylko z polskim dubbingiem co mogło spowodować właśnie niskie ocenienie tego filmu przeze mnie.
Możliwe, że gdybym obejrzał ten film w oryginale , a nie ze z dubbingiem może i bym się ubawił na tym filmie i zmienił moją ocena.
Zrobię mała poprawkę. Oceniam ten film na 1 , ale tylko w wersji dubbingowej. oryginału nie widziałem więc się nie wypowiem.

Lukasz7890

W 100% sie zgadzam. Świetna komedia dla calej rodziny. Genialna zabawa podczas ogladania tej czesci, jak i pozostalych... Swietna obsada i gra aktorska. Dla mnie 10/10. Pozdrawiam :)

ocenił(a) film na 9
Lukasz7890

Super film.