PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=10033746}

Astronauta

Spaceman
2024
5,4 6,7 tys. ocen
5,4 10 1 6736
4,8 16 krytyków
Astronauta
powrót do forum filmu Astronauta

Słaby

ocenił(a) film na 4

To był chyba jeden z najgorszych jak nienajgorszy film SF jaki oglądałam. 4 gwiazdki za retrofuturyzm + ładna, fioletowa chmurę. Główny bohater to taki idiota, że naprawdę czekałam aż może ten pająk go pożre w końcu i przejmie statek. Żona bohatera jeszcze bardziej irytująca... No głupia jak but. To był pseudo filozoficzny film o kretynach. Z pająka zrobili też c**ę. Nie polecam... Koszmar. Dotrwałam do końca tylko dlatego, że byłam ciekawa co jest w tej chmurze... Strasznie mnie rozczarowała końcówka... Poziom głupoty był niewyobrażalny dla myślacego czlowieka!

ocenił(a) film na 6
lcasei

Czemu idiota? (Słaba recenzja)

ocenił(a) film na 4
Wit_8

Oj no nie grzeszyl rozumem, podobnie jak ta zona. Te jego rozmyślania to jak jakiegoś dzieciaka, nastolatka a nie dorosłego mężczyzny oczekujacego dziecka , zero samokrytyki. Ta kobieta też, wiedziała z kim się wiąże i że go nie będzie długo, bo taka praca, a potem jednak obrażona i już rzuca wszystko i idzie do domu samotnej matki wtf. Nie wiem.. Ja bym nie chciała mieć takich nieogarnietych ludzi w swoim otoczeniu. Ciężko mi się to oglądało :)

ocenił(a) film na 4
Wit_8

Wiesz też ta postać tego mężczyzny dla mnie nie była wiarygodna. W żadnym wypadku nie miałam poczucia, że to człowiek wykształcony, z ogromną wiedzą, związany z nauką. Miałam wrażenie, jakby wzięli z ulicy pierwszego, lepszego Stefana z fabryki i wysłali w kosmos :) większość z nas by sobie ogólnie lepiej poradziła niż ten gościu :) ten film był straszny :)

ocenił(a) film na 6
lcasei

To wszystko zależy jak odbieramy film

ocenił(a) film na 6
Wit_8

Ale zgadzam się postacie nie były najlepsze szczególnie ich relacja taka wydmuszka ale całościowo mi się film całkiem podobał

ocenił(a) film na 4
Wit_8

Jeśli nie oglądałeś to polecam Marsjanina z Mattem Damonem. Dużo, dużo lepszy :)