6,1 4,0 tys. ocen
6,1 10 1 4028
6,3 15 krytyków
Athena
powrót do forum filmu Athena

Czy w filmie widoczne są bardziej brutalne momenty? Jakieś zbliżenia, paskudne pobicia w kadrze, gwałty?
Nie jestem w stanie oglądać takich scen, a bardzo mnie ten film zaciekawił.

ocenił(a) film na 6
skaltka

Nie ma. Dasz radę obejrzeć. Jest jedno brutalne pobicie ale nie w kadrze.

SmoQ1988

dzięki serdeczne, to dla mnie naprawdę istotna sprawa :)

ocenił(a) film na 5
skaltka

Możesz sobie spokojnie odpuścić oglądanie. Jak dla mnie film na 4.5 ale dałem 5.

sebmaz1

co Ci się nie podobało? fabuła, gra aktorska, czy ogół jakoś nie zaskoczył?

ocenił(a) film na 5
skaltka

Jak dla mnie film raczej przynudnawy,w pewnym momencie nawet ciut męczący.Fabuła kompletnie nie trzymająca widza w jakimkolwiek napięciu,skupiająca się w zasadzie jedynie do scen zamieszek między społecznością arabską z francuską Policją.Człowiek ma wrażenie,że już gdzieś coś takiego widział.Oglądnąłem jedynie z obowiązku tego,że jak już zacząłęm to chciałem dotrwać jakoś do końca co mi się udało.Niemniej jednak gdybym nie oglądnął nie żałował bym ani trochę.

sebmaz1

Nie wiem jakich wrażeń potrzebujesz, żeby się nie nudzić, ale ja w zasadzie od pierwszej minuty "stałam na baczność". Owszem, fabuła znajoma, zamieszki francuskiego marginesu, różnych narodowości, z policją, aczkolwiek przedstawione w sposób wielowymiarowy, a dylemat moralny bohatera i finał zaskakują.

ocenił(a) film na 5
patipol

Każdy ma prawo do własnej opini i wyrażenia zdania.Jeden będzie się zachwycał drugi nie będzie widział w tym dziele nic nadzwyczajnego.Dla mnie film okazał się być mało interesujący i tyle.