ekscytujacy film ,niezwykle plenery,znakomite aktorstwo,kilka gatunkow filmow i to wszystko w jednym.polecam
Ah uwielbiam takich samozwańczych krytyków. Używanie wyszukanego słownictwa i ocenienie "wiekowych" już obrazów nie czyni z Ciebie znawcy tej dziedziny. A widzę też, że sypiesz 10 jak z rękawa. Nie będę bronił filmu, bo jeszcze go nie widziałem. Szydzisz z założyciela tematu, na siłę próbujesz mu wmówić, że się myli. Zastanawia mnie całkowicie po co ? Temat ewidentnie nie kierowany do Ciebie, ani imo do szerszej dyskusji. Autor wyraził swoje odczucia po obejrzeniu, tak aby ktoś kto chce obejrzeć mógł się pokierować jego zdaniem, to tyle. To tak w UPROSZCZONEJ wersji. Mam się rozwodzić na błahy temat czy może jednak lekko go poruszyć i nakłonić do przemyśleń ?
Co do 10/10 aby ocenić czy sypię nimi jak z rękawa,musiałbyś znać ich liczbę i liczbę filmów ocenionych.
Co do szydzenia z założyciela tematu.Gdybyś zadał sobie trud uważnego prześledzenia dyskusji to może byś zauważył,że dyskutuje tu z hr dooku...a więc nie szydzę z założyciela tematu.Jak mijając sie z prawda twierdzisz:))))))
Reszta wywodu już kompletnie bez związku.
Nie pisz,że szydzę)))
Może raczej już w ogóle nie pisz.
Obejrzyj film.Przed tym dyskusja raczej nie jest" twoja"