PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=580801}

Atlas chmur

Cloud Atlas
2012
7,1 184 tys. ocen
7,1 10 1 183822
5,9 54 krytyków
Atlas chmur
powrót do forum filmu Atlas chmur

niektórzy mówią że ten film jest nudny i przegadany możecie napisać mi czy rzeczywiście tak jest bo bym poszedł do kina, ale jak mają gadać przez pół filmu to wolę poczekać na premierę dvd i w domu obejrzeć. Proszę o odpowiedź:)

ocenił(a) film na 7
humorek22

Nie, nie gadają przez pół filmu. Gadają przez cały.

ocenił(a) film na 10
humorek22

A pan Nawrocki widział w ogóle ten film??
Moim zdaniem wcale nie jest przegadany. To, że w filmie są dialogi to rzecz raczej normalna.
Naprawdę dobry film, ale jeśli spodziewasz się ciągłych zwrotów akcji, strzelania na każdym kroku, mordobicia co rusz to się faktycznie zawiedziesz.

ocenił(a) film na 10
miarto

Zgadza się film, to nie film akcji, a historii w nim przedstawionych. :)

ocenił(a) film na 8
lakimakromedia

a są tam jakieś " zboczone sceny" ?:D

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
ocenił(a) film na 9
wadimir

Wadimir, gratuluję odpowiedzi na poziomie.

Humorek 22 - jest jedna scena seksu hetero, dość odważna, ale bez przesady, film jest w końcu od 15 lat. Prócz tego jest też wspomniane uczucie pomiędzy dwoma mężczyznami, ale żadnych obrazowych scen nie ma. Zresztą akurat ich związek i uczucie jest najlepiej przedstawione ze wszystkich.

ocenił(a) film na 8
Mirtel

ja nie wiem, bo mam jechać na 21:15 do kina. Nie wiem czego oczekiwać. Trailer mi się podobał

ocenił(a) film na 8
MichaaX

Jak na tak długi film nie było nudno. W drugiej połowie filmu rozwija się wątek w Seulu, dlatego też więcej jest dynamicznych scen w scenografii SF, poza tym pojedyncze historie zmierzają do swoich konkluzji, więc raczej nie zaczniesz ziewać z irytacji ;)