Myślę, że w dobie powszechnego zidiocenia światowych społeczeństw, ogłupionych medialną papką i kłamstwami propagandy, taki film po prostu nie ma szans.
Debile, wychowani na wiekopomnych dziełach sztuki filmowej, typu "Miłość na wysypisku" (czy jakoś tak) nie pojmą tego filmu, nie zrozumieją przesłania i skomplikowanej struktury.
To nie jest film dla wszystkich - po prostu.
Wachowscy wyprzedzili swoją epokę robiąc Matrixa, a ten film wcale nie jest taki "do przodu". To po prostu kawał dobrego kina, które pozostanie niezrozumiałe, gdyż widownia się zmieniła.
Mówiąc krótko: zidiociała.
Synku...ty się nie przyznawaj do przynależności do obozu prawicowego.
Ty wiesz jaki mu wstyd przynosisz.
Nie odpowiadaj.Pytanie retoryczne.Gdybyś miał szansę to zrozumieć,to ta konwersacja nie byłaby na twoim poziomie)))))))
To teraz się nie powtarzasz...tylko powtarzasz po mnie.A to jest gorsze))))))
Tracisz siły.
No jak to - tylko ja cię chwalę? Przecież wszyscy czytają twoje wypowiedzi i je podziwiają. Z twych wypowiedzi bije spieniona fala buractwa, ale to ładny kolor, może się podobać. Jesteś ideowcem - choć podziwiany przez ciebie film tyle ma wspólnego z ideami prawicowymi, co jego twórcy z Republikanami (ale po co ja to piszę, przecież nigdy tego nie pojmiesz).
To bardzo dobry film i tak go oceniłem.
Skoro go nie rozumiesz, to właśnie zaliczasz się do tej masy kretynów ogłupionych przez mainstream media.
Nie moja wina. Nic mi do tego.
Ale wcoorfia mnie gdy taki debil produkuje się w MOIM WĄTKU.
I dlatego będziesz tępiony. :)
Naprawdę sądzisz, że boję się małego roztrzęsionego zakompleksionego gówniarza leczącego tu swe kompleksiki? Tęp. Od tej pory jesteś ignorowany.
Wrażliwiec z gatunku czachę zryło))))Rodzaj ekspresji"Jakie to ku..wa jeb..nie piękne"
Ten film trafił w gusta jakiś zaburzonych,egzaltowanych niuń czy takich popaprańców jak nasz rzeczony "prawicowiec",
który nawet nie zauważa, bajeranckiej pustki wieszczonego przez niego przekazu.
Dla mnie w pewien sposób łączonego z partią z drugiej strony barykady.
Cóż, przynajmniej mam zdolność do uczenia się czegokolwiek, no a ty, jak sam przyznałeś w tytule tematu czachę masz zrytą. I to, synku, dokumentnie
Ucz się ucz się! To bardzo ważne! Państwu potrzeba nowych niewolników. :) Pozdrów panią z gimbazy.
ten film wywołał u mnie jakieś takie emocje, których nie potrafię opisać.. niesamowity jak dla mnie!
EIRio...podpytaj o te emocje "niedoopisania"...Może ci odpowie w podobnym do ciebie stylu:
"że mu ze szczęścia pociekło"))))albo" tak mu pytong")))))))
Jak już się zaprzyjaźnicie to wiemy wszyscy co lubisz najbardziej.
Namówisz chłopaka.
Może po raz kolejny wzbudzisz emocje,których nie będzie potrafił opisać)))))))))))
Zajączek miał rację co do ciebie. Naucz się srać doopą bo na razie to ci z mordy goowno wychodzi i smród na całym Filmwebie.
Zaproś jeszcze zajączka...będziecie sobie te "pytongi" jak to piszesz,wiesz co?))))
Takiemu zajączkowi nawet do pięt nie dorastasz. Już po raz któryś przemycasz jakieś dziwne aluzje... czyżbyś był kryptogejem? Parówa czy świderek? :)
To dobrze,że zajączka chwalisz)))
Taka legitymizacja i wyróżnienie,w postaci znalezienia wspólnej platformy intelektualnej z kimś twojego pokroju....
Bezcenne)
Zajączek w przeciwieństwie do ciebie i twojego klona ma włączone myślenie. Czaisz?
justxd...a tak zapytam.
Jakie emocje wzbudza komplementowanie,przez użytkownika EIRio?
Jestem ciekaw czy po prześledzeniu dyskusji,czujesz się wyróżniony,jest ci to obojętne...czy czujesz zażenowanie"rozporkowością "tej postaci?)))))))))))))))
Byszczaku(pisownia oryginalna))))...nie odwracaj kotka ogonem.
Przecież sam zacząłeś....
Pogubiłeś się?
Teraz się popłakałem.
Pajacu...znasz takie pojecie jak konsekwencja?
Czy dzisiaj przesadziłeś z fetą...na alk za mało literówek)))))))))))
Jos...i niech Cie Bóg broni, żeby ten popapraniec Ci się z prawicą kojarzył!))))))))))
Pierwszy raz takie gie sobie prawicą mordę wyciera)
A wierz mi znam mnóstwo ludzi o podobnych do moich poglądów.
Marku, mam inne poglądy polityczne niż Ty, co zresztą mi nie przeszkadza, ale poznałem jedną zasadę - idioci zdarzają się wszędzie, i jest to kompletnie niezależne od światopoglądu
Ale schizofrenik, którego aler ego ma inne poglądy polityczne to prawdziwie rzadki okaz. :)
Ciągle będziesz brnął w te małe kłamstewka, gnomku? Sprawdzileś IP? Marek nie jest żadnym moim klonem, ani alter ego. odszczekaj to, piesku