PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=463952}

Autor widmo

The Ghost Writer
2010
7,2 122 tys. ocen
7,2 10 1 122135
7,1 62 krytyków
Autor widmo
powrót do forum filmu Autor widmo

Co to był za wypadek na końcu filmu?????????Co te kartki tak latały po ulicy

ocenił(a) film na 8
filmaniak1994

jak to co za wypadek? Widmo został "przypadkowo" potracony przez CIA

tomson_1981

Skąd cudzysłów? Czyżbyś wywąchał jakiś spisek?:)

ocenił(a) film na 8
Vaylander

No bo to chyba oczywiste ze CIA na niego polowało. Mógł przecież zdradzić tożsamość ważnych agentów

tomson_1981

Przesadzasz. Wypadki chodzą po ludziach.

ocenił(a) film na 8
Vaylander

No chodzą. Tak samo Pierwszy widmo zginą przypadkowo. I wcale w połowie filmu nie chodziło o to żeby pokazać ze nie był to przypadek.

tomson_1981

No masz rację. Nie chodziło o to żeby pokazać że to nie był przypadek. Film jest o czym innym.
Pierwszy Widmo zginął przypadkowo? Bardzo prawdopodobne.

ocenił(a) film na 5
Vaylander

Wyapdek głównego bohatera to nie przypadek ale co do jego poprzednika to tez nie jestem pewien czy zginął bez niczyjego wkładu i chęci chyba że coś przeoczyłem bo film niezbyt mi się podobał

ocenił(a) film na 8
terman

obaj za dużo wiedzieli. obaj zginęli. mało prawdopodobne ze to przypadek

ocenił(a) film na 8
tomson_1981

Sherlock Holmes przewraca się w grobie, usiłując dokonać zamaszystego facepalm'a.

ocenił(a) film na 8
hajtovsky

to nie ten film

ocenił(a) film na 8
tomson_1981

Oczywistym jest, że śmierć widm to nie przypadek o czym dobrze wiesz, dlatego cała Wasza dyskusja wyżej na ten temat, wydała mi się komiczna. Stąd komentarz, nie skierowany tylko do Ciebie. By the way, miażdżąca riposta.

ocenił(a) film na 8
hajtovsky

hahaha, też mnie to rozbawiło

ocenił(a) film na 7
filmaniak1994

Nędzny z ciebie prowokator, a ludzie odpowiadaja i nawet sie nie domysla. Nie chcialbym przeczytac tego zdania bedac przed seansem ! Zepsuloby mi to caly film,bo wiedzialbym,ze na koniec cos sie stanie, pewnie bym sie domyslil , że Evan zginie, a to juz wielki spojler psujacy ogladanie. Oczywiscie "latajace kartki" to nic innego jak blyskawiczna reakcja Ruth na fakt, że Evan wszystko wie. Przy okazji świetny film, glownie ze wzgledu na wspanialy klimat i historie ktora ogladajac uklada sie jak puzzle.

ocenił(a) film na 7
Robson293

Dobra czego się produkujesz!!! Ciekawiło mnie to co się dokładnie stało.

ocenił(a) film na 8
Robson293

Imię aktora pisze się przez "w"- Ewan- sorry, musiałam Cię poprawić :)