Autor widmo

The Ghost Writer
2010
7,2 122 tys. ocen
7,2 10 1 122214
7,3 51 krytyków
Autor widmo
powrót do forum filmu Autor widmo

film jest totalnym nieporozumieniem i najwiekrzym gniotem i porazka jaki
widzialem!! zal.pl zawiedzienie po kinie na maksa,myslalem ze w czasie
seansu zasne maskara!! absolutnie nie polecam!!!

RUUSST

No tak to normalne ze osoba ktora ma w ulubionych gnioty typu : brzydula ,
wlatcy móch ( arcy gówno) , albo tak prymitywny i idiotyczny film jak 2012
nie moze zrozumiec tego b.dobrego Thrillera ale nie przjmuj sie kiedys i
nadejdzie twoja kolej ze wyjdziesz z epoki melodramatów i SF z elementami
filmu i otworzysz oczy na swiat.

ocenił(a) film na 9
xtrManiac25

Dobrze powiedziane ;) filmu pewnie nie zrozumiał bo nie było "efektów"

ocenił(a) film na 10
RUUSST

"najwiekrzym"
"zawiedzienie"

ja mysle, ze Ty cierpisz na dysfilmię...

ocenił(a) film na 10
RUUSST

koleś, który dał 10/10 na "2012", raczej nie powinien się uważać za
autorytet.

ocenił(a) film na 4
RUUSST

HYMM gniot?
na poczatek 'powiem' ze lubie rozne filmy, czesto bardzo skrajne

nic nie wiedzac o tym filmie wybralem sie na niego nie staram sie byc jakims autorutetem kazdy ma jakies swoje idniwidualne spojrzenie na kazda produkcje ale GNIOT to zle slowo
czym jest gniot ??? gniotem mozemy nazwac filmy na ktorym bedziemy sie smiac z filmu
ja z tego filmu jako dziela nie bede ale nie ukrywam nudzilo mnie strasznie ....lecz nie znaczy to ze jest gniotem .... kur..
wg mnie gnotem bylo ciacho na ktorym rozwierz mialem 'przyjemnosc' byc
ale za to ciasteczko chwilami mnie rozbawilo i byla rozrywka...dzis tego nie znalazlem ale znalazlem iny rodzzaj kina przemyslany i dokladny zaplanowany zeby zrobic cos ciekawego na czym mmozna zarobic a nie cos na czym szybko mozna zarobic bo najczesciej tak powstaja gnioty
a pozatym czesto na filmwebie wypowiadaja sie np fani horrorow lub jakiegos offfowego kina ...i gdy oceniaja produkcje skrajnie daleka im upodobanim zapominaja ze oceniaja cos czego z gory nie lubili
moze autor wypowiedzi lubi skrajnie inne kino i nie raczyl nas o tym poinformowac

ps sorry za bledy ale nie mam polskich znakow i padam na pysk
polecam ten film tylko wytrwalym...czulem sie jak bym czytal ekstra ksiazke w ktora nie moge sie wczuc

ocenił(a) film na 10
RUUSST

kolego naprawdę przed taką oceną spróbuj choć trochę zrozumieć film, mimo braku masy efektów i pseudo śmiesznych dialogów. Film jest naprawdę świetny bo trzyma w napięciu jak dobra książka, której nie odkładasz dopóki nie dotrwasz do samego końca. No ale czego się spodziewać w społeczeństwie, które chodzi do kina głównie na filmy typu "radnka w ciemno", "ciacho" czy inne tym podobne substytuty filmu.
Naprawdę gorąco polecam wszystkim, którzy choć trochę lubili filmy Hitchcock'a.

ocenił(a) film na 8
RUUSST

Pozdrowienia dla tych, którzy - zapewne - myśleli, że Autor Widmo to zakumulowany tytuł kolejnej części HSM.

h0\/\/ svv33t/\$N13 !!!

xxx