Ten temat zawiera mega spoiler! Ten temat zawiera mega spoiler! Ten temat zawiera mega spoiler! Ten temat zawiera mega spoiler! Ten temat zawiera mega spoiler! Ten temat zawiera mega spoiler! Ten temat zawiera mega spoiler! Ten temat zawiera mega spoiler!
Witam i mam pytanie do tych ktorzy widzieli juz film Autor Widmo.
Na film onet.pl jakis geniusz napisal w temacie zakonczenie filmu w ktorym twierdzi ze zona Brosnana na koniec okazuje sie byc agentem czy szpiegiem i Ja to przeczytalem.Napiszcie czy to prawda czy nie bo mam film i chce go obejrzec ale jesli to zakonczenie to prawda to juz z innym podejsciem bede to teraz ogladal :-(
Film juz obejrzalem i mam mieszane uczucia.Z jednej strony swietne zdjecia,dobre aktorstwo i narastajacy klimat niepewnosci w trakcie seansu.Patrzac jednak z innej perspektywy czuc lekki kicz i teatralnosc tego obrazu.Polanski to bardzo specyficzny rezyser ktory kreci specyficzne filmy.Przyznam ze troche sie wynudzilem w trakcie filmu co nie przemawia na jego korzysc ale tez nie moge powiedziec ze byl to film slaby i ciezko mi go jednoznacznie ocenic...